hits

Kylling- og baconsalat med epledressing og urtebrd



Kylling og baconsalat:

800 g kyllingfilet
3 pk 150 g bacon
2 bokser ananas
1 paprika
5 dl pastaskruer
1/2 purre

Vrlk

Marinade:
4 ss balsamico
2 ss akasiehonning
Saft av 1 lime
3 ts hindu kyllingkrydder tandoori

Lag marinade og ha den i en liten pose. Del opp kyllingfilet og ha i posen. La trekke 30-60 min. Klipp ett hull i posen og la marinaden renne ut. Hell resten i stekepanne og stek godt. Avkjl. Stek bacon og la renne av p kjkkenpapir. Kok opp pasta etter pakkens anvisning. Avkjl. Del opp grnnsakene og ha i en stor bolle. Ha i avkjlt kylling, bacon og pasta.

Salatdressing:
Fyll opp halvt om halvt med balsamico og soyasaus til det blir 1/2 dl totalt. Ha p 1/2 dl olivenolje og saft av 1/2 lime. Tilsett 2 ts sukker. Hell over salaten og vend inn.

Epledressing:
1 boks lettrmme
1 raspa eple
1/2 lime.
Smak til med cayennepepper, salt og sukker.

Urtebrd:

1 kg mllerens pizzamel
2 ts salt
1 pose trrgjr
6 ss olje
7 dl godt lunkent vann
2 ss trket basilikum
2 ts oregano
1 ts timian
Maldonsalt

Elt godt i 10 min. La heve 40 min. Bak ut 3 emner. La heve i 30 min. Skjr kryssnitt, pensle med melk og str godt over med maldonsalt. Stekes midt i ovn p 200 g i 22 min og sett s p grill i 3 min for chrispy overflate. ( jeg brukte Baking steel).
 
Hvis du nsker nye oppskrifter direkte p epost, trykk p linken: https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar