Pasta carbonara

6 personer
2 – 3 pk bacon
3 dl parmesan
Eggeblanding:
6 eggeplommer
6 ss rømme
6 ss fløte
Salt og pepper
1 pk spaghetti

Stek 2-3 pk bacon
Riv opp 3 dl parmesan
Lag  eggeblandingen, 
klipp ruccola og ha oppi. Kok en hel pk med spaghetti.
Da den er ferdig kokt og silt av så sett gryta med spaghetti på lav varme på ovnen.
Vend inn baconet. Hell eggeblandingen over og rør rundt til alt er dekt.
Server evt med godt brød.
Velbekomme.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg