Kylling og baconsandwich med karridressing


Til 2 pers


Ciabatta:

I kg møllerens pizzamel
7 ss god olivenolje
1 pk tørrgjær
6-7 dl væske (37 grader)
4 ts salt
2 klyper sukker
Elt sammen deigen godt gjerne i kjøkkenmaskin. La heve på lunt sted. Bak ut i 8 emner. Stek mitt i ovnen på 225 grader i 18 min.
Jeg bruker bakingsteel, men vanlig plate kan brukes. Velbekomme

1 stor kyllingfilet
150 g bacon
2 never ruccola
4 cherry tomat
Litt vårløk
Stek kyllingen på middels varme noen minutter på hver side krydret lett med salt pepper og karri.
Stek bacon.

Karridressing:
2 ss rømme
2 ss majones
1 ts sitron
2 ts karri
1/2 ts salt
1 klype sukker

Anrett etter eget ønske. Del ciabatta i to. Jeg starter med ruccola. Deler kyllingfileten i skiver. Dytter tomat mellom de.
Har på dressing. Legger bacon oppå og sprinkler over vårløk og ruccola øverst. Velbekomme

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg