hits

Kylling og baconsandwich med karridressing


Til 2 pers


Ciabatta:

I kg møllerens pizzamel
7 ss god olivenolje
1 pk tørrgjær
6-7 dl væske (37 grader)
4 ts salt
2 klyper sukker
Elt sammen deigen godt gjerne i kjøkkenmaskin. La heve på lunt sted. Bak ut i 8 emner. Stek mitt i ovnen på 225 grader i 18 min.
Jeg bruker bakingsteel, men vanlig plate kan brukes. Velbekomme


1 stor kyllingfilet
150 g bacon
2 never ruccola
4 cherry tomat
Litt vårløk
Stek kyllingen på middels varme noen minutter på hver side krydret lett med salt pepper og karri.
Stek bacon.

Karridressing:
2 ss rømme
2 ss majones
1 ts sitron
2 ts karri
1/2 ts salt
1 klype sukker

Anrett etter eget ønske. Del ciabatta i to. Jeg starter med ruccola. Deler kyllingfileten i skiver. Dytter tomat mellom de.
Har på dressing. Legger bacon oppå og sprinkler over vårløk og ruccola øverst. Velbekomme

             Tanja 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar