hits

Kantarellsuppe


(6 tallerkner)

150 g kantarell
150 g bacon
2 sjalottløk
3 ss smør
1 liter vann
4 dl kremfløte
1 stor kjøttbuljong
1 ts hvitvinseddik
1 ts soyasaus
1/2 ts dijonsennep
3 ss frisk gressløk
2 ts salt
1/2 ts pepper


Smelt smør i en kasserolle. Ha i finkuttet løk og stek den til den ble myk og blank. Ha i kantareller og vend dem rundt i ca 1 min. Tilsett vann og kok opp. Ha i fløte, hvitvinseddik, kjøttbuljong terning, soyasaus, gressløk, sennep, salt og pepper. La putre i 10 min. Stek oppkuttet bacon og server i en skål ved siden av.

Velbekomme.

               Tanja 

2 kommentarer

Kamilla Haaland:
Tusen takk for det, den er kjempegod :)

Skriv en ny kommentar