hits

Kylling tandoori med nanbrd og ris


 

 

Marinade: 
5 dl crme fraiche
3 ss hindu kylling tandoori krydder
2 ts paprika
1/2 ts koriander
1,5 ts ingefr
2 ts gurkemeie
1 ts chilipulver 
3 ts spisskummen
1 ts salt
Bland ingrediensene.
Skjr dype snitt i kyllingfiletene.
La filetene trekke i marinaden over natten. 
Stek i ovnen p 200 grader i 35 min.

Kok ris etter pakkens anvisning.
             Tanja 

 

8 kommentarer

Det ser kjempegodt ut! Elsker kylling :D

Ane:
S flott du syns :) Ja, kylling er kjempegodt :D

Vibeke Hellstrm

Vibeke Hellstrm

Hei :) Tusen takk for en flott side. Lurte p om hvorfor det ikke gr skrive ut oppskriftene eller kopiere,

Ha en fin dag :)

Mvh.

Vibeke

Vibeke Hellstrm: Hei! Det er for at ingen skal ta bildene. Trodde ikke det skulle g ut over teksten... Skal se p det, holder p med nytt design ??

Ranja Sivertsvik

Ranja Sivertsvik

S veldig godt ut. Egner denne retten seg i et konfirmasjonsselskap for 20 stk?

Jeg foreslr at du prver den og ser selv Ranja Sivertsvik: ). Til konfirmasjon hadde jeg personlig valgt noe annet :)

M filetene trekke over natten, eller kan de trekke i feks 1 t ogs?

Stian: Jo lengre jo bedre ;) Filetene trekker jo til seg smak p en time ogs.

Skriv en ny kommentar