hits

Kylling tandoori med nanbrød og ris


 

 

Marinade: 
5 dl crème fraiche
3 ss hindu kylling tandoori krydder
2 ts paprika
1/2 ts koriander
1,5 ts ingefær
2 ts gurkemeie
1 ts chilipulver 
3 ts spisskummen
1 ts salt
Bland ingrediensene.
Skjær dype snitt i kyllingfiletene.
La filetene trekke i marinaden over natten. 
Stek i ovnen på 200 grader i 35 min.

Kok ris etter pakkens anvisning.
             Tanja 

 

8 kommentarer

Det ser kjempegodt ut! Elsker kylling :D

Ane:
Så flott du syns :) Ja, kylling er kjempegodt :D

Vibeke Hellstrøm

Vibeke Hellstrøm

Hei :) Tusen takk for en flott side. Lurte på om hvorfor det ikke går å skrive ut oppskriftene eller kopiere,

Ha en fin dag :)

Mvh.

Vibeke

Vibeke Hellstrøm: Hei! Det er for at ingen skal ta bildene. Trodde ikke det skulle gå ut over teksten... Skal se på det, holder på med nytt design ??

Ranja Sivertsvik

Ranja Sivertsvik

Så veldig godt ut. Egner denne retten seg i et konfirmasjonsselskap for 20 stk?

Jeg foreslår at du prøver den og ser selv Ranja Sivertsvik: ). Til konfirmasjon hadde jeg personlig valgt noe annet :)

Må filetene trekke over natten, eller kan de trekke i feks 1 t også?

Stian: Jo lengre jo bedre ;) Filetene trekker jo til seg smak på en time også.

Skriv en ny kommentar