Sitronpepret stekt kveite med eggesmør, rista pinjekjerner

Kveite
Sitronpepper
Stekes over middels varme ..
Til de er gyldne
Eggesmør:
4 Hardkokte egg
300 gr smør
1 halv sitron
Litt oppklipt gressløk
Del eggene i småbiter .
Smelt smøret over middels varme
Tilsett eggene.
og sitron og gressløk
Pinjekjerner:
Ønsket mengde Pinjekjerner
1 ts smør
Dette ristes på middels varme med litt salt.

Server med al dente gulrøtter og poteter.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg