hits

Mild kremet fiskesuppe med hvit fisk



4 tallerkener.

Suppe:
2 ss smør
2 ss mel
8 dl vann utblandet med litt fond
1 gulrot
400 gram hvit fisk
1/4 purre
3 dl fløte
2 ss sitron
3 ss creme fraiche eller rømme
salt/pepper
sitronpepper

Smelt smør i kasserolle. Dryss over mel. Tilsett vann samt fiskefond egen eller kjøpt.
Skrell gulrot og skjær den tynt med ostehøvel. Tilsett i suppa.Tilsett hvit opptint fisk.
La putre. Hakk opp purre og tilsett i gryta. Ha i fløte og sitron. Ha i creme fraiche eller rømme.
Smak til med salt,pepper og sitronpepper.
Velbekomme.

         Tanja 

5 kommentarer

Nam nam ser herlig ut:)

Da har jeg prøvd denne suppa, ble veldig god selvplukk jeg ikke hadde alle ingrediensene... lagde med LAKS. Fond ble bytta ut med FISKEKRYDDER, i stedet for purre, som jeg ikke hadde, hadde jeg i broccoli med stilk, finsnitted, crème Fraice og rømme hadde jeg ikke, så det hoppa jeg over... men, bortsett fra det, ble suppa nydelig! Både sønnen min og jeg spiste mye!! Neste gang skal jeg planlegge litt bedre, og passe på at jeg har alle ingrediensene! Kanskje dette blir maten sønnen min ønsker seg på Førstekommunion selskapet sitt...

Så hyggelig å høre Ellen: ). Dette er en slags baseoppskrift så det er bare å endre og tilføre etter eget ønske

Denne fiskesuppa er kjempegod! Lager den ofte og både små og store liker den😁

Skriv en ny kommentar