hits

Mild kremet fiskesuppe med hvit fisk



4 tallerkener.

Suppe:
2 ss smr
2 ss mel
8 dl vann utblandet med litt fond
1 gulrot
400 gram hvit fisk
1/4 purre
3 dl flte
2 ss sitron
3 ss creme fraiche eller rmme
salt/pepper
sitronpepper

Smelt smr i kasserolle. Dryss over mel. Tilsett vann samt fiskefond egen eller kjpt.
Skrell gulrot og skjr den tynt med ostehvel. Tilsett i suppa.Tilsett hvit opptint fisk.
La putre. Hakk opp purre og tilsett i gryta. Ha i flte og sitron. Ha i creme fraiche eller rmme.
Smak til med salt,pepper og sitronpepper.
Velbekomme.

         Tanja 

5 kommentarer

Nam nam ser herlig ut:)

Da har jeg prvd denne suppa, ble veldig god selvplukk jeg ikke hadde alle ingrediensene... lagde med LAKS. Fond ble bytta ut med FISKEKRYDDER, i stedet for purre, som jeg ikke hadde, hadde jeg i broccoli med stilk, finsnitted, crme Fraice og rmme hadde jeg ikke, s det hoppa jeg over... men, bortsett fra det, ble suppa nydelig! Bde snnen min og jeg spiste mye!! Neste gang skal jeg planlegge litt bedre, og passe p at jeg har alle ingrediensene! Kanskje dette blir maten snnen min nsker seg p Frstekommunion selskapet sitt...

S hyggelig hre Ellen: ). Dette er en slags baseoppskrift s det er bare endre og tilfre etter eget nske

Denne fiskesuppa er kjempegod! Lager den ofte og bde sm og store liker den😁

Skriv en ny kommentar