hits

Marinert kyllingwok med ristede pinjekjerner og sesamfrø med ett hint av orient

For 4 stk
400-600 gr kyllingfilet
1 boks vannkastanjer
2 gulrøtter
1 boks babymais
1 boks bambusskudd
1/2 brokkoli
1/2 rødløk

Marinade: 
3 ss soyasaus
Saften av 1/2 lime
1/2 ts ingefær
1/2 ts sukker

Skjær kyllingfilet i biter.
Lag marinade.
Legg kyllingbitene i marinaden i minimum 20 min. 
Sett på langkokt jasminris etter ønske.
 4.5 dl tørr ris. 
Stek kyllingen inkl marinaden i stekepanna.
Ha så i grønnsakene.
Stekes på max varme noen få min til grønnsakene er crispy al dente.
 5 min før risen er klar så smelt 1 ts smør.
Ha i 2 ss pinjekjerner og 2 ss sesamfrø og rist på middels varme til de er gylne.
Ved servering settes fram båter av lime og soyasaus for de som ønsker mer av dette på ( de voksne).       
 
                       Tanja 
 
 
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar