hits

Smaksrike vårruller med kylling



40-50 stk

1 pk springtime spring roll pastry
500 gram kyllinfilet
300 g hodekål
1 stor gulrot
10 cm tykk purre
1 pk glassnudler
6 ss hoisinsaus
5 ss soyasaus
2 ss oystersaus
2ss HP Saus
1 ts pepper
1/2 ss salt
Egg til pensling
Finkutt kylling og grønnsaker. Stek først kyllingen og tilsett grønnsakene. Bløtlegg nudlene før du klipper de opp i små biter og har i panna. Ha i smakstilsetningene og la dette surre nok min. Avkjøl blandingen. Ta vårrullark ut av fryseren. Legg de inn i en håndduk som er oppvridd vann. Tines etter 30-40 min. Legg spissen mot deg. Pensle alle 4 kantene med egg. Legg på 2 ss med fyll på hvert ark. Pakk inn vårrullene. Friteres i 4-5 min på 190 grader. 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på 
denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

12 kommentarer

1 pk springtime spring roll pastry er det det samme som du refererer som vårrullark i forklaringen?

Klargjør nudlene = kok de først?

Hvor lenge skal de varmes etter å ha vært frosen, for å beholde smak og konsistene? =)

Vårrullark ja John: ) Nudlene legges i varmt vann noen sekunder bare. Tin vårruller og friter eller stek på vanlig måte. De skal fryses rå

Det er rimelig fisefint å bruke kyllingfilèt i vårruller må jeg si :-|

Jeg foretrekker rene produkter Birgitte: )

Kyllinglår er et rent produkt det også, holder seg saftig og er rimeligere ;)

Bare å bruke det du selv vil Birgitte: ). Filet er enkelt og greit

Sikkert dumt spørsmål, og jeg har jo ikke vært på noen stor jakt etter det før jeg spør nå heller. men hvor får jeg kjøpt slik vårrullark som noen kaller det og disse type nudlene? Asiabutikk? (utenlands butikker?) eller kan man få tak i det på ordinære dagligvare butikker også?

Takk på forhånd

Gina: Du får det i vanlig dagligvare, men de har større pakker i internasjonale butikker :)

Kan de stekes i ovnen også? :)

Ja. Pensle med olje og stek 8-10 min på hver side Vivvi: ). 200 g

Vårrullene ser knall gode ut. Men går det ant å bruke vann i steden for egg rundt kantene??

Jeg har ikke erfaring med det selv menn jeg vet noen gjør det Anne Grethe: )

Skriv en ny kommentar