Frisk italiensk påleggssalat

  • 11.02.2016, 21:54




Frisk italiensk påleggssalat:

200 g kål
1 stor gulrot
150 g kokt skinke
1.5 dl creme fraiche
1/2 raspa eple ( pink lady)
1/2 pose majones
3 ss hvitvinseddik
1/2 ss sitron
2 ts pepper
1/2 ts salt
1 ss sukker
Finkutt kål og skinke. Skrell og rasp gulrot og eple på grovrasp. Tilsett creme fraiche,majones, hvitvinseddik og sitron. Ha oppi salt,pepper og sukker. Bland godt sammen og la trekke litt i kjøleskap. Velbekomme.

         Tanja



4 Kommentarer














lisarorvik

11.02.2016 kl.22:39

Dette så godt ut ;)
matfrabunnenfb.blogg.no

11.02.2016 kl.23:37

lisarorvik:
Takk for det :)
Line

06.03.2017 kl.06:57

Hei. God salat. Men lurer på hvor lenge denne står seg i kjøleskapet i en plastbolle med lokk på ? Jeg er den eneste som skal spise opp dette, å det tar jo litt tid 😅
matfrabunnenfb.blogg.no

07.03.2017 kl.00:36

Tja.. sikkert 4-5 dager Line: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©