hits







Lettvint kyllingpanne

  • 12.02.2016, 20:07


Lettvint kyllingpanne:
For fam p 4

600 g kyllingfilet
Ris etter nske
5 dl flte
6 cm oppkuttet purre
1/2 lk
1 hnsebuljong
2 ts sambal oelek
1 ss soyasaus
1 pose brokkoli blanding

Kutt kylling, lk og purre i biter. Stek i panna med ett lett dryss salt og pepper.
Ha i flten og resten av smakstilsetninger. La dette putre i 20 min.
Sett n p risen og la kylling panna putre videre. For f gul farge p risen kan du tiksette ca 2 ts Gurkemeie i vannet.

Damp grnnsakene.


Velbekomme

    



6 Kommentarer














Gina

06.03.2017 kl.23:40

Hva er Sambal oelek?
matfrabunnenfb.blogg.no

07.03.2017 kl.00:34

Chilipaste Gina: )Selges p de fleste butikker

11.09.2017 kl.16:55

Skal buljongen rett oppi eller lses opp frst ??
matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Lses opp i sausen Anonym:)
Christina

25.01.2018 kl.22:48

Kan denne retten lages med heilmelk isteden for flte for spare kalorier?
matfrabunnenfb.blogg.no

26.01.2018 kl.14:50

Christina: Ja, det kan du. Kanskje bruke litt mindre mengde da den ikke tykner like mye som flte :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik