hits







Lettvint kyllingpanne

  • 12.02.2016, 20:07


Lettvint kyllingpanne:
For fam på 4

600 g kyllingfilet
Ris etter ønske
5 dl fløte
6 cm oppkuttet purre
1/2 løk
1 hønsebuljong
2 ts sambal oelek
1 ss soyasaus
1 pose brokkoli blanding

Kutt kylling, løk og purre i biter. Stek i panna med ett lett dryss salt og pepper.
Ha i fløten og resten av smakstilsetninger. La dette putre i 20 min.
Sett nå på risen og la kylling panna putre videre. For å få gul farge på risen kan du tiksette ca 2 ts Gurkemeie i vannet.

Damp grønnsakene.


Velbekomme

    



6 Kommentarer














Gina

06.03.2017 kl.23:40

Hva er Sambal oelek?
matfrabunnenfb.blogg.no

07.03.2017 kl.00:34

Chilipaste Gina: )Selges på de fleste butikker

11.09.2017 kl.16:55

Skal buljongen rett oppi eller løses opp først ??
matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Løses opp i sausen Anonym:)
Christina

25.01.2018 kl.22:48

Kan denne retten lages med heilmelk isteden for fløte for å spare kalorier?
matfrabunnenfb.blogg.no

26.01.2018 kl.14:50

Christina: Ja, det kan du. Kanskje bruke litt mindre mengde da den ikke tykner like mye som fløte :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©