Gulrotbrød


2 stk

14 dl hvetemel
2 dl kruskakli
9 dl sammalt grovt
300 g finrevet gulrot
7 dl vann (temperert)
4 ts salt
1 ss lys sirup
1 pk tørrgjær.
Bland ingrediensene.

Kjør med kjøkkenmaskin på lav hastighet i 10 min.
La heve lunt i en time.
Fordel i to smurte brødformer.
Hev en halvtime i formene under klede.
Stek nederst i ovnen på 180 g i 45 min.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg