hits







Karri - fristelse

  • 12.02.2016, 22:02

 

500 g pastaskruer

400 g kyllingfilet

150 g bacon

1/2 rdlk

1/2 rd paprika

1/2 grnn paprika

1/2 gul paprika

3 stilker vrlk

1.5 pose majones

6 toppa ss creme fraiche

2 ts gurkemeie

2 -3 ts salt etter smak,

6 ts karri

1.5 ts pepper

3 ts sitron

Kok pastaen etter ansvining og avkjl.

Stek bacon og stek kyllingen i baconfettet. La det avkjles fr du blander det med pastaen.

Lag dressing av majones,crme fraiche, sitron og krydder. Hell over pastablandingen og bland godt sammen.

La den sette seg minst en halvtime. Kan med fordel st over natten.

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



2 Kommentarer














Torill Skaug

13.02.2016 kl.16:08

Regner med at det er 500 g pasta skruer og ikke stk 😉 Denne m prves 😍
matfrabunnenfb.blogg.no

13.02.2016 kl.16:13

Torill Skaug: Hehe, det stemmer! Skal endre :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik