Gulrotkake


(26 cm form)

4 egg
3 dl sukker
2.5 ts kanel
2 ts natron
2 ts vaniljesukker
1/2 ts muskat
1/4 ts ingefær
1/2 ts salt
3 dl mel
1.5 dl olje
5 dl grovt revet gulrot
Kokos
Matfarge

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Ha i det andre.
Tilslutt vender du inn gulrot med en slikkepott.
Stekes i 60 min nederst i ovnen på 170 grader.
Avkjøles i form.
Når den er avkjølt sett i kjøleskap med lokk.

Glasur:
150 g melis
50 g kaldt smør
200 g philadephiaost
2 ts vaniljesukker
1-2 ts sitron

Bland gul matfarge med en dråpe rød matfarge.
Hell blandingen over i en skål med en neve kokos.
Strø dette til slutt over glasuren.
Kaken lages med fordel dagen før og holder seg i mange dager.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

20 kommentarer

Siste innlegg