hits







Scampisalat med karridressing

  • 13.02.2016, 23:29


2 personer

Beregn 5-8 scampi pr pers
Isbergsalat
Purre
Gresslk eller vrlk
Lime

Legg scampi p ett fat.
Sprinkle over olje og saften av en halv lime.
Str p karri og salt.
La ligge 30 min.
Stek de kjapt p hy varme kun kort tid p hver side.
Stekes de for lenge blir de seig.

Dressing:
2 ss creme fraiche
2 ss gresk Youghurt
2 ss majones
Ett skvis lime
En fingerklype salt og sukker
Karri etter eget nske.
Serveres med baguetter.

                Tanja



2 Kommentarer














Anonym

23.01.2017 kl.15:09

Hei! Fantastisk blogg. Jeg har brukt denne bloggen helt siden nyret n til middagsideer. Tusen takk!!

Et sprsml; tenkte prve denne retten til neste helg. Men br det vre ferske scampi? (Vet ikke om det gr an f tak i :p ) eller gr det bra med de man kjper p butikken?
matfrabunnenfb.blogg.no

23.01.2017 kl.15:43

Jeg kjper frosne :) S kos at du bruker bloggen. Takk :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik