hits

Fylte ost og skinkehorn




24 stk
1 kg mel
6 dl melk
200 gram margarin
4 ts sukker
2 ts salt
50 gram gjr


Fyll:
500 gram rkt tulip skinke og gouda


Ha alt det trre i kjkkenmaskinbollen.
Smelt margarinen.
Tm i melka.
La den bli fingervarm.
Ha vsken i det trre og la kjkkenmaskina g noen minutt.
Hev under klede i 45 min.
Del deiga i 3 leiver.
Kjevle ut en runding.
Del hver runding i 8 emner.
Legg p ost og skinke og rull med den brede enden frst.




Etterhev 30-40 min.
Sett midt i ovnen p 225 grader i 12 min.

 
Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

89 kommentarer

Nam, de s veldig gode ut :)

Inger-Elisabeth Austgarden

Inger-Elisabeth Austgarden

Er det like lang steketid p rundstykkene? Sg fantastisk ut ☺

Inger: Ja, 12-15 minutter. Om du banker p undersiden skal du hre en hul lyd, da er de ferdige :)

Hei! Forsker disse n! veldig spent p resultatet!.Jeg fr nok ikke nok ost og skinke til alle, tenkte bruke syltety? Regner med at det gr!!! Flott lett oppskrift!

Jada, de kan fylles med det du vil Kari og ogs ha bare vanlig med plegg p. Ikke mel til utbaking. Om du syns deigen er god jobbe med kan jeg fortelle at de fleste deigene mine er like lett jobbe med og lykkes med :). La meg hre om du ble fornyd da

F hre om det falt i smak da lovelyliller.com sunne oppskri: )

Er p utkikk etter en gryterett som sto her tidligere. Trur den heter kyllinggryte til 30. Er det mulig og f den igjen??

Hun som la inn den var ei jeg delte bloggen med JJohann. Hun trakk seg pga arbeidssituasjon s den er ikke her lenger dessverre

Ser det str margarin i oppskriften. Hva slags margarin bruker du? Kan Melange eller tine smr (den grnne) brukes?

Smr eller margarin som du vi Regine: )

Tusen takk for svar😊

Anbefales lovelyliller.com: )

Mtte bare prve oppskrifta, og yummi sier jeg bare!🤤 Rkt skinke, hvorfor har jeg ikke tenkt p det fr?..!😀 de ble S gode!!😃👍🏻

Hei, Nr skal man ha i gjren? Lses den opp i blandingen med smr og melk?

Caroline: Beklager sent svar, men ja, fersk gjr lser du opp i melkeblandingen. Trrgjr kan du bare blande inn med melet.

Samme prosedyre for hnd? Har ikke kjkkenmaskin men tenkte flge denne oppskriften 😄

Jada Ida: ) Jeg lagde i mange mange r for hnd

Thea Karoline

Thea Karoline

Hei :) hvordan blir deigen om jeg bruker Melange fri for melk og soya og laktosefri melk? Merker at smr smaken forsvinner mye og melka er veldig st! Forslag til f en god deig og jobbe med?

Dessverre. Lite erfaring med det Thea Karoline:

Hva er rkt tulip skinke? Er det lik pakke som dansk salami? Kan ikke huske ha sett dette.

Men kan den evt. byttes ut med hvilken som helst rkt skinke? Eller er den tykkere eller noe?

Bruk den skinken du vil Petra: )

Viss man nsker doble deigen, skal man da droppe p doble gjren?

Anne-Grethe Tangedal

Anne-Grethe Tangedal

N str mine til heving, veldig lett deig jobbe med :). Gleder meg til dem blir ferdige :)

mel i dL? takk :)

Hvis jeg skulle smurt p krydderost, hvor mye og hvordan smrer jeg p det da?

Marita martiniussen

Marita martiniussen

Disse er s sykt gode, men hva gjr jeg hvis jeg vil lage en grovere versjon?

Det ligger grovere versjon i bloggen her Marita martiniussen: )

Hei Tanja! :-)

Du har alts s mange inspirerende retter.

Jeg smakte ste ostehorn for en tid tilbake, noe som var utrolig godt. Jeg lurer derfor p hvilken sukkermengde jeg br ha i denne deigen for f en st deig (uten at det blir for stt)? Og eventuelt om det er noe annet som br endres i oppskriften? :)

Stt er veldig smak og behag Martine:)
Feks 150-200 g

Hei Tanja!

Takk for super oppskrift! Her i huset blir det alltid dobbel oppskrift, og hornene forsvinner pinlig fort ;-)

Alts stoor tommel opp i fra meg!

Kan en kutte ut sukkeret i deigen?

Lurer p hvor mye mel er I kg I dl

Kjempegode 😊😊

Anonym: S hyggelig at du likte de :)

Det str 500 gram rkt tulip og gauda som fyll, mener du da 250 gram eller 500 gram av hver?

500 g skinke og ost etter nske Trond F: )

Hvor mye trrgjr istedenfor fersk?

Grete Stenmoe Johansen

Grete Stenmoe Johansen

Prvd bruke Jarlsbergost inni horna?

Jada. Jeg elsker jarlsbergsost Grete Stenmoe Johansen: )

Gr det ann og fryse ned uten og steike dem og steike nr man har tint opp igjen ?

Mmm, sitter spiser n sammen med barna, de er fantastiske! Tusen takk for fantastisk oppskrift! S fin deig jobbe med ogs....nam😃

hvilken type fr er dette? prvde finne i butikken, men ble usikker. eneste g fant der som lignet var noe chiafr. har allti laga uten, men vil prve med. for det ser s godt ut =)

Er det varmluft eller vanlig du har ovnen p nr du steker disse?

Anette: Vanlig over- og undervarme :)

Hei. Pensler du med egg fr du tar p valmuefrene?

Lager ofte fylte horn. Jeg fyller med skinkeost og skinke. Bogskinke i terninger, varmer opp skinkeosten og rrer inn skinka. Har en ss i hvert horn.

Jeg byttet ut noe av det fine melet med fibra

Marit: Ble du fornyd med resultatet da? Tusen takk for innspill :)

Kan melka erstattes med vann?

De s nydelige ut, m prves en gang.

Jeg er ikke spesielt flink til bake, men disse har blitt perfekte hver eneste gang! S lett deig jobbe med. Tusen takk <3 Er p mitt tredje horn i skrivende stund ;) Veldig vanskelig stoppe. Men etter de er fryst, hvordan varmer du de i ovn da? Husker du skrev de ble som nybakte igjen om man varmet de i ovnen

Har du god tid s varme de p 70 grader Pia: ). Det tar litt tid men verdt det.
Har du drlig tid s varme p 150 grader.
90 % av deigene mine er like gode jobbe med s bare prve :)

Kan disse fryses? Tenkte lage opp litt dom kan brukes til matpakker, ha med p trening/kamper etc, s da er det jo kjekt om det kan fryses 😊

Er disse like gode spise kalde? Tenker liksom siden osten inni har stivnet. Eller er det varm opp mat?

Ikke like godt som varmt Lisa men kan spises kalde

bruker du 500 gram skinke og 500 gram ost? eller tilsammen?

Skal melka lunkes?

Hei! Hvordan br disse oppbevares utenom fryseren? Kan de st i romtemperatur, eller br de ligge i kjleskapet? Tenkte bruke kokt skinke, og fler kanskje det br oppbevares kaldt.

Nurcan Kulac Dalsgrd

Nurcan Kulac Dalsgrd

Hei , skal me ha egg p toppen fr oven

Egg eller melk Nurcan Kulac Dalsgrd: )

Hei. Er det mulig lage deigen dag i 12 tiden p formiddagen og bake ut i morgen tidlig? Kunne tenkt meg servere disse til jobben i morgen.

Da m du bruke prinsipper for kaldheving Maria Haugen:

Hvordan tiner jeg hornene i ovnen nr de er frossen. Jeg nsker de skal smake som nybakt

Christina: I ovnen p 70 g i ca en time, eller et par minutter i microen :)

Nam! De ble supergode! Fantastisk deig jobbe med⭐️

Ingrid: S hyggelig at du ble fornyd :D

Fantastisk deig jobbe med 😍

Skriv en ny kommentar