Fylte ost og skinkehorn

  • 14.02.2016, 15:18




24 stk
1 kg mel
6 dl melk
200 gram margarin
4 ts sukker
2 ts salt
50 gram gjær


Fyll:
500 gram røkt tulip skinke og gouda


Ha alt det tørre i kjøkkenmaskinbollen.
Smelt margarinen.
Tøm i melka.
La den bli fingervarm.
Ha væsken i det tørre og la kjøkkenmaskina gå noen minutt.
Hev under klede i 45 min.
Del deiga i 3 leiver.
Kjevle ut en runding.
Del hver runding i 8 emner.
Legg på ost og skinke og rull med den brede enden først.




Etterhev 30-40 min.
Sett midt i ovnen på 225 grader i 12 min.

 
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



82 Kommentarer














Linda Taylor

14.02.2016 kl.21:33

Nam, de så veldig gode ut :)
Sandra

14.02.2016 kl.22:01

nam!
Inger-Elisabeth Austgarden

15.02.2016 kl.22:42

Er det like lang steketid på rundstykkene? Såg fantastisk ut ☺
matfrabunnenfb.blogg.no

15.02.2016 kl.23:05

Inger: Ja, 12-15 minutter. Om du banker på undersiden skal du høre en hul lyd, da er de ferdige :)
Kari

15.10.2016 kl.12:07

Hei! Forsøker disse nå! veldig spent på resultatet!.Jeg får nok ikke nok ost og skinke til alle, tenkte å bruke syltetøy? Regner med at det går!!! Flott lett oppskrift!
matfrabunnenfb.blogg.no

15.10.2016 kl.12:42

Jada, de kan fylles med det du vil Kari og også ha bare vanlig med pålegg på. Ikke mel til utbaking. Om du syns deigen er god å jobbe med kan jeg fortelle at de fleste deigene mine er like lett å jobbe med og lykkes med :). La meg høre om du ble fornøyd da
Skal prøves :D
matfrabunnenfb.blogg.no

16.10.2016 kl.19:48

Få høre om det falt i smak da lovelyliller.com sunne oppskri: )
Johanne

27.10.2016 kl.17:36

Er på utkikk etter en gryterett som sto her tidligere. Trur den heter kyllinggryte til 30. Er det mulig og få den igjen??
matfrabunnenfb.blogg.no

27.10.2016 kl.18:01

Hun som la inn den var ei jeg delte bloggen med JJohann. Hun trakk seg pga arbeidssituasjon så den er ikke her lenger dessverre
Regine

31.01.2017 kl.23:53

Ser det står margarin i oppskriften. Hva slags margarin bruker du? Kan Melange eller tine smør (den grønne) brukes?
matfrabunnenfb.blogg.no

01.02.2017 kl.01:06

Smør eller margarin som du viø Regine: )

01.02.2017 kl.12:14

Tusen takk for svar😊
matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:59

Bare hyggelig :)
lovelyliller.com

01.02.2017 kl.21:26

Så gode ut! :D
matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:59

Anbefales lovelyliller.com: )
Lillap

04.02.2017 kl.09:51

Måtte bare prøve oppskrifta, og yummi sier jeg bare!🤤 Røkt skinke, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?..!😀 de ble SÅÅÅ gode!!😃👍🏻
Caroline

04.02.2017 kl.11:35

Hei, Når skal man ha i gjæren? Løses den opp i blandingen med smør og melk?
matfrabunnenfb.blogg.no

04.02.2017 kl.19:39

Caroline: Beklager sent svar, men ja, fersk gjær løser du opp i melkeblandingen. Tørrgjær kan du bare blande inn med melet.
Ida

06.02.2017 kl.14:50

Samme prosedyre for hånd? Har ikke kjøkkenmaskin men tenkte å følge denne oppskriften 😄
matfrabunnenfb.blogg.no

06.02.2017 kl.16:29

Jada Ida: ) Jeg lagde i mange mange år for hånd
Thea Karoline

07.02.2017 kl.20:15

Hei :) hvordan blir deigen om jeg bruker Melange fri for melk og soya og laktosefri melk? Merker at smør smaken forsvinner mye og melka er veldig søt! Forslag til å få en god deig og jobbe med?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:22

Dessverre. Lite erfaring med det Thea Karoline:
Petra

07.02.2017 kl.22:45

Hva er røkt tulip skinke? Er det lik pakke som dansk salami? Kan ikke huske å ha sett dette.

Men kan den evt. byttes ut med hvilken som helst røkt skinke? Eller er den tykkere eller noe?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:21

Bruk den skinken du vil Petra: )
Matglad

12.02.2017 kl.21:08

Viss man ønsker å doble deigen, skal man da droppe på doble gjæren?
matfrabunnenfb.blogg.no

13.02.2017 kl.19:27

Ikke doble gjær Matglad: )
Anne-Grethe Tangedal

17.02.2017 kl.18:37

Nå står mine til heving, veldig lett deig å jobbe med :). Gleder meg til dem blir ferdige :)
matfrabunnenfb.blogg.no

18.02.2017 kl.22:50

Anne: Håper du blir fornøyd:)

19.02.2017 kl.15:04

mel i dL? takk :)
matfrabunnenfb.blogg.no

19.02.2017 kl.20:43

1 dl er 60 g Anonym: )
Hanne

25.02.2017 kl.23:31

Hvis jeg skulle smurt på krydderost, hvor mye og hvordan smører jeg på det da?
matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:52

Bare å smøre på det Hanne: )
Marita martiniussen

03.03.2017 kl.12:47

Disse er så sykt gode, men hva gjør jeg hvis jeg vil lage en grovere versjon?
matfrabunnenfb.blogg.no

04.03.2017 kl.18:56

Det ligger grovere versjon i bloggen her Marita martiniussen: )
Martine

12.03.2017 kl.13:35

Hei Tanja! :-)

Du har altså så mange inspirerende retter.

Jeg smakte søte ostehorn for en tid tilbake, noe som var utrolig godt. Jeg lurer derfor på hvilken sukkermengde jeg bør ha i denne deigen for å få en søt deig (uten at det blir for søtt)? Og eventuelt om det er noe annet som bør endres i oppskriften? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

12.03.2017 kl.18:54

Søtt er veldig smak og behag Martine:)
Feks 150-200 g
AnnetteM

15.03.2017 kl.18:10

Hei Tanja!

Takk for super oppskrift! Her i huset blir det alltid dobbel oppskrift, og hornene forsvinner pinlig fort ;-)

Altså stoor tommel opp i fra meg!
matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2017 kl.18:55

Så herlig å høre AnnetteM: )
Wenche

30.03.2017 kl.04:24

Kan en kutte ut sukkeret i deigen?
matfrabunnenfb.blogg.no

30.03.2017 kl.15:12

Wenche: Det kan du :)
Fru berntsen

30.03.2017 kl.13:31

Lurer på hvor mye mel er I kg I dl
matfrabunnenfb.blogg.no

30.03.2017 kl.15:13

Fru berntsen: Ca 17-18 dl :)

30.03.2017 kl.23:19

Kjempegode 😊😊
matfrabunnenfb.blogg.no

31.03.2017 kl.13:26

Anonym: Så hyggelig at du likte de :)
Trond F

04.04.2017 kl.01:15

Det står 500 gram røkt tulip og gauda som fyll, mener du da 250 gram eller 500 gram av hver?
matfrabunnenfb.blogg.no

04.04.2017 kl.14:15

500 g skinke og ost etter ønske Trond F: )

13.04.2017 kl.08:51

Hvor mye tørrgjær istedenfor fersk?
matfrabunnenfb.blogg.no

13.04.2017 kl.18:15

1 pose Anonym:
Grete Stenmoe Johansen

17.04.2017 kl.22:25

Prøvd å bruke Jarlsbergost inni horna?
matfrabunnenfb.blogg.no

17.04.2017 kl.22:46

Jada. Jeg elsker jarlsbergsost Grete Stenmoe Johansen: )
Tomla

06.06.2017 kl.23:36

Går det ann og fryse ned uten og steike dem og steike når man har tint opp igjen ?
matfrabunnenfb.blogg.no

07.06.2017 kl.00:10

Det vet jeg ikke Tomla: )
Linda

09.06.2017 kl.14:41

Mmm, sitter å spiser nå sammen med barna, de er fantastiske! Tusen takk for fantastisk oppskrift! Så fin deig å jobbe med også....nam😃
matfrabunnenfb.blogg.no

09.06.2017 kl.18:49

Så kjekt å høre Linda: )
Anitra

14.06.2017 kl.19:24

hvilken type frø er dette? prøvde å finne i butikken, men ble usikker. eneste æg fant der som lignet var noe chiafrø. har allti laga uten, men vil prøve med. for det ser så godt ut =)
matfrabunnenfb.blogg.no

15.06.2017 kl.20:45

Anitra: Det er valmuefrø :)
Anette

20.06.2017 kl.19:20

Er det varmluft eller vanlig du har ovnen på når du steker disse?
matfrabunnenfb.blogg.no

21.06.2017 kl.15:24

Anette: Vanlig over- og undervarme :)
Jorunn

22.06.2017 kl.15:28

Hei. Pensler du med egg før du tar på valmuefrøene?
matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:06

Ja Jorunn: )
Berit

07.07.2017 kl.20:41

Lager ofte fylte horn. Jeg fyller med skinkeost og skinke. Bogskinke i terninger, varmer opp skinkeosten og rører inn skinka. Har en ss i hvert horn.
Marit

24.07.2017 kl.09:10

Jeg byttet ut noe av det fine melet med fibra
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:49

Marit: Ble du fornøyd med resultatet da? Tusen takk for innspill :)
Anonym

25.07.2017 kl.08:27

Kan melka erstattes med vann?
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:48

Anonym: Ja :)
Elisabeth

02.08.2017 kl.08:43

De så nydelige ut, må prøves en gang.
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:44

Elisabeth: Tusen takk :)
Pia

06.08.2017 kl.21:10

Jeg er ikke spesielt flink til å bake, men disse har blitt perfekte hver eneste gang! Såå lett deig å jobbe med. Tusen takk <3 Er på mitt tredje horn i skrivende stund ;) Veldig vanskelig å stoppe. Men etter de er fryst, hvordan varmer du de i ovn da? Husker du skrev de ble som nybakte igjen om man varmet de i ovnen
matfrabunnenfb.blogg.no

07.08.2017 kl.11:58

Har du god tid så varme de på 70 grader Pia: ). Det tar litt tid men verdt det.
Har du dårlig tid så varme på 150 grader.
90 % av deigene mine er like gode å jobbe med så bare å prøve :)
Lise

24.08.2017 kl.06:17

Kan disse fryses? Tenkte å lage opp litt dom kan brukes til matpakker, ha med på trening/kamper etc, så da er det jo kjekt om det kan fryses 😊
matfrabunnenfb.blogg.no

25.08.2017 kl.15:02

Glimrende å fryse Lise: )
Lisa

29.08.2017 kl.21:03

Er disse like gode å spise kalde? Tenker liksom siden osten inni har stivnet. Eller er det varm opp mat?
matfrabunnenfb.blogg.no

31.08.2017 kl.23:02

Ikke like godt som varmt Lisa men kan spises kalde
Sarah

11.09.2017 kl.14:56

bruker du 500 gram skinke og 500 gram ost? eller tilsammen?
matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Av hver Sarah:)
Linn

11.09.2017 kl.15:43

Skal melka lunkes?
matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Ja Linn:
Elin

14.09.2017 kl.14:36

Hei! Hvordan bør disse oppbevares utenom fryseren? Kan de stå i romtemperatur, eller bør de ligge i kjøleskapet? Tenkte å bruke kokt skinke, og føler kanskje det bør oppbevares kaldt.
matfrabunnenfb.blogg.no

14.09.2017 kl.23:24

Kaldt ja Elin: )
Nurcan Kulac Dalsgård

14.10.2017 kl.13:42

Hei , skal me ha egg på toppen før oven
matfrabunnenfb.blogg.no

16.10.2017 kl.12:41

Egg eller melk Nurcan Kulac Dalsgård: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©