hits

80 tallspizza

80-tallspizza
 
Fyll:
500 g karbonadedeig
En boks tomater
Ett lite beger tomatpuré 125 g
2 ss ketsjup
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts paprikapulver
2 ts løk pulver
1 ss oregano
1 stor løk
1/2 paprika

 

Deig:
500 g møllerens pizzamel
1 pk tørrgjær 
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss olivenolje
2 ss oregano

Elt deigen sammen og sett til heving.
La heve 30 min.
Stek karbonadedeig.
Tilsett krydderet.
Tilsett alt det tomatiserte.
Ha i finhakket løk og paprika.
La putre i 10 min. 
Smør en langpanne med olje.
Fordel deigen i.
Ta på pizza fyllet.
Legg på 1 eller 2 lag ost.
Stek midt i ovnen på 225 grader i 22 min.
                                           
                                   Tanja

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar