80 tallspizza

  • 16.02.2016, 20:08

80-tallspizza
 
Fyll:
500 g karbonadedeig
En boks tomater
Ett lite beger tomatpuré 125 g
2 ss ketsjup
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts paprikapulver
2 ts løk pulver
1 ss oregano
1 stor løk
1/2 paprika

 

Deig:
500 g møllerens pizzamel
1 pk tørrgjær 
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss olivenolje
2 ss oregano

Elt deigen sammen og sett til heving.
La heve 30 min.
Stek karbonadedeig.
Tilsett krydderet.
Tilsett alt det tomatiserte.
Ha i finhakket løk og paprika.
La putre i 10 min. 
Smør en langpanne med olje.
Fordel deigen i.
Ta på pizza fyllet.
Legg på 1 eller 2 lag ost.
Stek midt i ovnen på 225 grader i 22 min.
                                           
                                   Tanja

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

 

 

 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©