Mango chutney & salviepasta

  • 17.02.2016, 15:23


Mango chutney & salviepasta
4 pers.

500 g pasta
500 g kyllingfilet
150 g bacon
8 cm Purre
1/2 Rødløk
3 dl creme fraice
100 gram philadelfiaost
2 ss soyasaus
3 ss mango chutney
1 1/2 ts pepper
2 ts sukker 
2 ts paprikakrydder

Kok spaghetti etter anvisning på pakken. 
Stek bacon. 
Stek så kyllingen. Og sett alt tilside
Hakk opp purre og rødløk 

La creme fraîche og philadelphia smelte på lav varme i en gryte. 
Tilsett soyasaus, ? Mango chutney og krydderet.
Vend inn kylling, bacon og grønnsaker i sausen.

Ha den kokte pastaen i ett dørslag og tilbake i gryta. 
Vend inn den varme sauseblandingen. 
Putt oppi 1 neve salvieblader rett før servering.
Ved servering kan hver enkelt drysse over med ønsket mengde chilipulver.

Velbekomme.

        Tanja 



2 Kommentarer














Tone Røsås

17.10.2017 kl.17:09

Hei😊

Tenkte å prøve denne retten til et symøte. Er den spicy? Har du forslag til andre grønnsaker som kan brukes i tillegg?
matfrabunnenfb.blogg.no

19.10.2017 kl.00:23

Ikke spicyTone Røsås:


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©