Mango chutney & salviepasta

4 pers.

500 g pasta
500 g kyllingfilet
150 g bacon
8 cm Purre
1/2 Rødløk
3 dl creme fraice
100 gram philadelfiaost
2 ss soyasaus
3 ss mango chutney
1 1/2 ts pepper
2 ts sukker
2 ts paprikakrydder

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
Stek bacon.
Stek så kyllingen. Og sett alt tilside
Hakk opp purre og rødløk

La creme fraîche og philadelphia smelte på lav varme i en gryte.
Tilsett soyasaus, Mango chutney og krydderet.
Vend inn kylling, bacon og grønnsaker i sausen.

Ha den kokte pastaen i ett dørslag og tilbake i gryta.
Vend inn den varme sauseblandingen.
Putt oppi 1 neve salvieblader rett før servering.
Ved servering kan hver enkelt drysse over med ønsket mengde chilipulver.

Velbekomme.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer
    1. Hei😊
      Tenkte å prøve denne retten til et symøte. Er den spicy? Har du forslag til andre grønnsaker som kan brukes i tillegg?

    2. Synes retten er veldig god! Men jeg stekte rødløk og purre lett før jeg hadde det i sauseblandingen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg