hits

Seibiff


Seibiff 

6-800 g seifilet
Poteter
1/2 pose gulrot
2 lk
Rmme
Sitron

Tin filetene. Lag en blanding av 
1 dl mel,
2 ts salt 
1 ts pepper. 
Vend seien i melblandingen og stek p litt over middels varme p hver side til de blir gyldne og fine.

Rasp gulroten. 
Bland 2 ss sitron,
2 ss vann 
1 ts sukker 
og vend inn i den raspa gulrota. 
Ta en boks rmme. 
Ha i 2-3 gode klypper med sukker og smak til med sitron. 

Skjr lken i ringer og stek p middels varme til de er gyldne. 
Ha i 1/2 ss sukker og stek videre til den er karamellisert.
Kok asterix poteter i ca 22 min.

          Tanja

3 kommentarer
Torill Hauger

Torill Hauger

I stedet for sukker, bruk litt salt og pepper bde i de revne gulrttene og i rmmen. Kjempegodt synes jeg.

Astri moe rygh

Astri moe rygh

Hadde seifilet I gr. Kjempegodt

Skriv en ny kommentar