hits






Seibiff

  • 17.02.2016, 16:02


Seibiff 

6-800 g seifilet
Poteter
1/2 pose gulrot
2 lk
Rmme
Sitron

Tin filetene. Lag en blanding av 
1 dl mel,
2 ts salt 
1 ts pepper. 
Vend seien i melblandingen og stek p litt over middels varme p hver side til de blir gyldne og fine.

Rasp gulroten. 
Bland 2 ss sitron,
2 ss vann 
1 ts sukker 
og vend inn i den raspa gulrota. 
Ta en boks rmme. 
Ha i 2-3 gode klypper med sukker og smak til med sitron. 

Skjr lken i ringer og stek p middels varme til de er gyldne. 
Ha i 1/2 ss sukker og stek videre til den er karamellisert.
Kok asterix poteter i ca 22 min.

          Tanja



3 Kommentarer














Torill Hauger

03.08.2016 kl.17:48

I stedet for sukker, bruk litt salt og pepper bde i de revne gulrttene og i rmmen. Kjempegodt synes jeg.
Astri moe rygh

04.08.2016 kl.07:12

Hadde seifilet I gr. Kjempegodt
matfrabunnenfb.blogg.no

06.08.2016 kl.19:30

s bra Astri moe rygh:


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik