Blomkål med ost & persillesaus med sprøstekt bacon

  • 17.02.2016, 19:11

Blomkål med ost & persillesaus med sprøstekt bacon

(4 pers)

Bacon -mengden dere ønsker (eks 450 g)
4 små eller 2 store blomkål 
4 ss smør

4 ss mel
8 dl melk
2 dl fløte
120 g jarlsberg
80 g parmesan
2 ts salt
1 1/2 ts pepper
1 ts muskat 
3 never frisk persille. 
Lag jevning av smør og mel. Rør inn melka under omrøring.

Kok opp og la putre.

Ha i fløte og krydder.

La putre 6-7 min. Ha i persille like før servering. 
Blomkålen kokes i lettsaltet vann i 6-7 min.

Tanja 



4 Kommentarer














Anita-Kristin Skofterud Pedersen

17.06.2016 kl.02:46

Ser sååååå godt ut,det må bare prøves😊😊😊
matfrabunnenfb.blogg.no

18.06.2016 kl.22:15

Takk Anita: )
Camilla Kittelsen

22.07.2016 kl.12:39

Takk for tidenes middagstips! Det ser bare lekkert ut :D
matfrabunnenfb.blogg.no

25.07.2016 kl.21:22

Så kos å høre Camilla Kittelsen:


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©