Lys sjokoladefromasj

1 plate lys kokesjokolade
3 dl melk
6 plater gelatin
1 dl sukker
Varm melken. Ha oppknekte sjokoladebiter og gelatinbiter i en bolle og sett i vannbad.

Hell varm melk og sukker i samme bolle.

Rør til sjokolade og gelatin er oppløst og du har fått jevn glatt røre.

Pass på at ikke noe sitter igjen i bunnen.

Avkjøl helt. Pisk 3 dl kremfløte stiv.

Rør inn sjokoblanding i tynn stråle mens du rører det inn i kremen.

Sett i kjøleskap i minst 2 timer.

Om du vil kan du pynte med krem, revet mørk sjokolade og sitron ved servering.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

Siste innlegg