hits







Lys sjokoladefromasj

  • 17.02.2016, 19:56


Lys sjokoladefromasj 

1 plate lys kokesjokolade
3 dl melk
6 plater gelatin
1 dl sukker
Varm melken. Ha oppknekte sjokoladebiter og gelatinbiter i en bolle og sett i vannbad.

Hell varm melk og sukker i samme bolle.

Rr til sjokolade og gelatin er opplst og du har ftt jevn glatt rre.

Pass p at ikke noe sitter igjen i bunnen.

Avkjl helt. Pisk 3 dl kremflte stiv.

Rr inn sjokoblanding i tynn strle mens du rrer det inn i kremen.

Sett i kjleskap i minst 2 timer.

Om du vil kan du pynte med krem, revet mrk sjokolade og sitron ved servering.

Tanja 



4 Kommentarer














Evelin

17.02.2016 kl.20:08

nam den s utrolig god ut :D

ha en fin kveld:D
matfrabunnenfb.blogg.no

17.02.2016 kl.20:10

eveliin: Takk det samme! :)
Hege

10.03.2017 kl.23:36

100 gram sjokolade?
matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2017 kl.17:22

Er de ikke 200 ?Hege:


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik