Lys sjokoladefromasj

  • 17.02.2016, 19:56


Lys sjokoladefromasj 

1 plate lys kokesjokolade
3 dl melk
6 plater gelatin
1 dl sukker
Varm melken. Ha oppknekte sjokoladebiter og gelatinbiter i en bolle og sett i vannbad.

Hell varm melk og sukker i samme bolle.

Rør til sjokolade og gelatin er oppløst og du har fått jevn glatt røre.

Pass på at ikke noe sitter igjen i bunnen.

Avkjøl helt. Pisk 3 dl kremfløte stiv.

Rør inn sjokoblanding i tynn stråle mens du rører det inn i kremen.

Sett i kjøleskap i minst 2 timer.

Om du vil kan du pynte med krem, revet mørk sjokolade og sitron ved servering.

Tanja 



4 Kommentarer














Evelin

17.02.2016 kl.20:08

nam den så utrolig god ut :D

ha en fin kveld:D
matfrabunnenfb.blogg.no

17.02.2016 kl.20:10

eveliin: Takk det samme! :)
Hege

10.03.2017 kl.23:36

100 gram sjokolade?
matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2017 kl.17:22

Er de ikke 200 ?Hege:


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©