Grillet marinert kyllingfilet med epledressing

  • 17.02.2016, 20:08

Grillet marinert kyllingfilet med epledressing, grillet squash og maiskrem  

Beregn 1 kyllingfilè pr pers


Marinade:
1 dl soyasaus
2 ss akasiehonning
1 ts sitronsaft
1 ss hindu kyllingkrydder

Rør blandingen godt sammen. 
Pensle fileténe. 
Hvert kvarter tar du en skje og heller på nytt over fileténe.
La trekke en times tid. 
Stekes på grill i noen min på hver side til den er fin og karamellisert. 

Epledressing : 
1/2 boks rømme
1/2 lime
1/2 raspet eple ( pink lady)
2 klyper sukker
1 ts cayennepepper
1 ts salt. 
Bland alt i en liten bolle og la trekke.

Maiskrem
2 bokser mais
2 dl fløte
1 ts salt
1/2 ts pepper
La alt koke i 35-40 min. 

Bruk så stavmikser til du har fått en fin og glatt konsistens.

          Tanja 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©