hits







Grove boller

  • 18.02.2016, 15:40

Grove, luftige og saftige av Tanja
Ca 50 stk

1100 g hvetemel
1100 g sammalt hvetemel
4 dl havregryn
2 ts hornsalt
2 ts salt
1 pk gjr
3 ts bakepulver
1 ss sukker
1 liter kefir
4 dl vann
200 g smr

Ha det trre i en kjkkenmaskin. Varm opp kefir og vann til 37 grader. Hell dette i kjkkenmaskina. Skjr 200 g smr i terninger og tilsett litt etter litt. La heve i 45 min. Trill ut og la etterheve i 30 min. Pensle med egg. I ovnen p midterste rille i i 10 -12 min p 200 g.

          Tanja



2 Kommentarer














Carina

03.11.2016 kl.21:05

Hvordan fr du til rulle? De sprekker jo bare
matfrabunnenfb.blogg.no

03.11.2016 kl.23:11

Da hres det ut som for mye mel Carina: . Det skal ikke vre snn. Prv litt olje p hnden


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik