Myk cottagecheese


1 liter kefir.
1 dl lettmelk

Varm opp på lav varme til det har skilt seg skikkelig.
La det så renne av seg godt i dørslag. 

Tilsett
1 ts salt
1 ss gressløk
1 ss finhakket basilikumblader
1 ss fløte
Settes i kjøleskap.

       

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

3 kommentarer
    1. Dette er noe vi kaller «hvitost» der jeg kommer fra.😊
      Men vi bruker kefir, H-melk, salt og gressløk. Kjempegodt pålegg. 😃

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg