Elgkarbonader

  • 20.02.2016, 15:49


Elgkarbonader
(30-35 store)

2 kg karbonadedeig
2 dl fløte
4 egg
2 ss malt muskat
Smak til med salt og pepper 

Ha karbonadedeigen i en bolle. 
Tilsett krydderet. 
Ha i eggene. 
Bruk gjerne hendene og elt deigen godt. 
Ha våt hånd eller skje og form til boller.
Legg de i varm stekepanne med smør. (godt over middels varme)
Trykk de godt ned. 
Jeg bruker en slik man stapper poteter med.
Kan serveres til svært mye.

Fint å fryse og ta opp på travle dager. Velbekomme.

            Tanja 



10 Kommentarer














Aleksandra

20.02.2016 kl.16:13

Gud så gode de så ut! Hadde ikke sagt nei takk til en slik middag :)
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.17:27

Aleksandra:
Så kjekt og høre :) Takk for det :)
Iren

20.02.2016 kl.19:41

Bruker du ikke hvetemel og potetmel i tillegg til eggene?
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.19:44

nei, ikke i karbonader. i kjøttkaker bruker jeg potetmel og griljermel blant annet

08.03.2016 kl.09:53

Stemmer det med 2 SS muskat?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.03.2016 kl.11:53

Det stemmer Anonym: )Disse er veldig populære. Strøkne skjeer
Kari Pettersen

19.09.2016 kl.11:29

Jeg stuper ned i fryseren og ser hva jeg har der av deig! Ser kjempegode ut👍👍👍😊
matfrabunnenfb.blogg.no

19.09.2016 kl.20:59

Takk , håper du blir fornøyd Kari Pettersen:
kjellfrid amundsen

28.11.2016 kl.21:30

di så goe ut..men kor e ..elgen??..
matfrabunnenfb.blogg.no

29.11.2016 kl.00:09

Ojsann.kjellfrid amundsen: Der har ordet elg falt ut da jeg la inn i bloggen.


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©