Elgkarbonader


Elgkarbonader
(30-35 store)

2 kg karbonadedeig
2 dl fløte
4 egg
2 ss malt muskat
Smak til med salt og pepper

Ha karbonadedeigen i en bolle.
Tilsett krydderet.
Ha i eggene.
Bruk gjerne hendene og elt deigen godt.
Ha våt hånd eller skje og form til boller.
Legg de i varm stekepanne med smør. (godt over middels varme)
Trykk de godt ned.
Jeg bruker en slik man stapper poteter med.
Kan serveres til svært mye.

Fint å fryse og ta opp på travle dager. Velbekomme.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg