hits







Elgkarbonader

  • 20.02.2016, 15:49


Elgkarbonader
(30-35 store)

2 kg karbonadedeig
2 dl flte
4 egg
2 ss malt muskat
Smak til med salt og pepper 

Ha karbonadedeigen i en bolle. 
Tilsett krydderet. 
Ha i eggene. 
Bruk gjerne hendene og elt deigen godt. 
Ha vt hnd eller skje og form til boller.
Legg de i varm stekepanne med smr. (godt over middels varme)
Trykk de godt ned. 
Jeg bruker en slik man stapper poteter med.
Kan serveres til svrt mye.

Fint fryse og ta opp p travle dager. Velbekomme.

            Tanja 



10 Kommentarer














Aleksandra

20.02.2016 kl.16:13

Gud s gode de s ut! Hadde ikke sagt nei takk til en slik middag :)
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.17:27

Aleksandra:
S kjekt og hre :) Takk for det :)
Iren

20.02.2016 kl.19:41

Bruker du ikke hvetemel og potetmel i tillegg til eggene?
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.19:44

nei, ikke i karbonader. i kjttkaker bruker jeg potetmel og griljermel blant annet

08.03.2016 kl.09:53

Stemmer det med 2 SS muskat?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.03.2016 kl.11:53

Det stemmer Anonym: )Disse er veldig populre. Strkne skjeer
Kari Pettersen

19.09.2016 kl.11:29

Jeg stuper ned i fryseren og ser hva jeg har der av deig! Ser kjempegode ut👍👍👍😊
matfrabunnenfb.blogg.no

19.09.2016 kl.20:59

Takk , hper du blir fornyd Kari Pettersen:
kjellfrid amundsen

28.11.2016 kl.21:30

di s goe ut..men kor e ..elgen??..
matfrabunnenfb.blogg.no

29.11.2016 kl.00:09

Ojsann.kjellfrid amundsen: Der har ordet elg falt ut da jeg la inn i bloggen.


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik