hits

Elgkarbonader


Elgkarbonader
(30-35 store)

2 kg karbonadedeig
2 dl flte
4 egg
2 ss malt muskat
Smak til med salt og pepper 

Ha karbonadedeigen i en bolle. 
Tilsett krydderet. 
Ha i eggene. 
Bruk gjerne hendene og elt deigen godt. 
Ha vt hnd eller skje og form til boller.
Legg de i varm stekepanne med smr. (godt over middels varme)
Trykk de godt ned. 
Jeg bruker en slik man stapper poteter med.
Kan serveres til svrt mye.

Fint fryse og ta opp p travle dager. Velbekomme.

            Tanja 

10 kommentarer

Gud s gode de s ut! Hadde ikke sagt nei takk til en slik middag :)

Aleksandra:
S kjekt og hre :) Takk for det :)

Bruker du ikke hvetemel og potetmel i tillegg til eggene?

nei, ikke i karbonader. i kjttkaker bruker jeg potetmel og griljermel blant annet

Stemmer det med 2 SS muskat?

Det stemmer Anonym: )Disse er veldig populre. Strkne skjeer

Kari Pettersen

Kari Pettersen

Jeg stuper ned i fryseren og ser hva jeg har der av deig! Ser kjempegode ut👍👍👍😊

Takk , hper du blir fornyd Kari Pettersen:

kjellfrid amundsen

kjellfrid amundsen

di s goe ut..men kor e ..elgen??..

Ojsann.kjellfrid amundsen: Der har ordet elg falt ut da jeg la inn i bloggen.

Skriv en ny kommentar