hits

Elgkarbonader


Elgkarbonader
(30-35 store)

2 kg karbonadedeig
2 dl fløte
4 egg
2 ss malt muskat
Smak til med salt og pepper 

Ha karbonadedeigen i en bolle. 
Tilsett krydderet. 
Ha i eggene. 
Bruk gjerne hendene og elt deigen godt. 
Ha våt hånd eller skje og form til boller.
Legg de i varm stekepanne med smør. (godt over middels varme)
Trykk de godt ned. 
Jeg bruker en slik man stapper poteter med.
Kan serveres til svært mye.

Fint å fryse og ta opp på travle dager. Velbekomme.

            Tanja 

10 kommentarer

Gud så gode de så ut! Hadde ikke sagt nei takk til en slik middag :)

Aleksandra:
Så kjekt og høre :) Takk for det :)

Bruker du ikke hvetemel og potetmel i tillegg til eggene?

nei, ikke i karbonader. i kjøttkaker bruker jeg potetmel og griljermel blant annet

Stemmer det med 2 SS muskat?

Det stemmer Anonym: )Disse er veldig populære. Strøkne skjeer

Kari Pettersen

Kari Pettersen

Jeg stuper ned i fryseren og ser hva jeg har der av deig! Ser kjempegode ut👍👍👍😊

Takk , håper du blir fornøyd Kari Pettersen:

kjellfrid amundsen

kjellfrid amundsen

di så goe ut..men kor e ..elgen??..

Ojsann.kjellfrid amundsen: Der har ordet elg falt ut da jeg la inn i bloggen.

Skriv en ny kommentar