hits







Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade

  • 20.02.2016, 16:39


Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade av Tanja 
4 pers

15 sm eller 10 store asterixpoteter
600 gram torskefilet
30 ritzkjeks
1 egg

Pommes frites

Skrell potetene. 
Del de i passende staver. 
Legg de i vann i 45 min. 
Trk godt av de med kjkkenpapir. 
Sett frityrkokern p 190 grader. 
Friter til de er gylne og crispy. 
Med denne mengden poteter tar det 25-30 min.

Persilleremulade:

1 pk remulade tilsett persille 

Torskenuggets:

Trk godt av filen med kjkkenpapir. 
Del opp i mindre biter ca 2 3 cm. 
Ha p salt. 
Dypp bitene frst i egg og s i knuste ritzkjeks.
Stek i godt smr i 3-4 min p hver side til de er gyldne. 
Velbekomme. 

             Tanja 



2 Kommentarer














Maren

20.02.2016 kl.16:44

Dette skal jeg garantert f prvd:). Elsker fisk og da spesielt torsk, nam nam
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.17:25

Maren:
S kjekt og hre man kan vre til inspirasjon :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik