Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade

  • 20.02.2016, 16:39


Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade av Tanja 
4 pers

15 små eller 10 store asterixpoteter
600 gram torskefilet
30 ritzkjeks
1 egg

Pommes frites

Skrell potetene. 
Del de i passende staver. 
Legg de i vann i 45 min. 
Tørk godt av de med kjøkkenpapir. 
Sett frityrkokern på 190 grader. 
Friter til de er gylne og crispy. 
Med denne mengden poteter tar det 25-30 min.

Persilleremulade:

1 pk remulade tilsett persille 

Torskenuggets:

Tørk godt av filéen med kjøkkenpapir. 
Del opp i mindre biter ca 2 × 3 cm. 
Ha på salt. 
Dypp bitene først i egg og så i knuste ritzkjeks.
Stek i godt smør i 3-4 min på hver side til de er gyldne. 
Velbekomme. 

             Tanja 



2 Kommentarer














Maren

20.02.2016 kl.16:44

Dette skal jeg garantert få prøvd:). Elsker fisk og da spesielt torsk, nam nam
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.17:25

Maren:
Så kjekt og høre man kan være til inspirasjon :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©