Kraftkoking av skalldyr

Kraftkoking av skalldyr

Skall etter 800 g krabbe klør
Skall etter 2 krabbe
Skall etter 2 liter reker

2 selleristilker
1 gul løk
1 gulrot
4 cherrytomater

Kutt grønnsakene i biter.

Fres grønnsakene sammen med rekeskalene i olivenolje.

Legg på krabbeskallene.

Hell over 3.5 liter kaldt vann så det blir dekt.

La småputre under lokk i 45-50 min.

Ta ut mesteparten av skall med fiskeøse.

Sil suppa i en finmasket sil.

Ta av det som samler seg på toppen.

 Avkjøl raskt i vannbad.

Kan fryses i porsjoner.

              

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg