Kraftkoking av skalldyr

  • 20.02.2016, 17:16

Kraftkoking av skalldyr

Skall etter 800 g krabbe klør
Skall etter 2 krabbe
Skall etter 2 liter reker

2 selleristilker
1 gul løk
1 gulrot
4 cherrytomater

Kutt grønnsakene i biter.

Fres grønnsakene sammen med rekeskalene i olivenolje.

Legg på krabbeskallene.

Hell over 3.5 liter kaldt vann så det blir dekt.

La småputre under lokk i 45-50 min.

Ta ut mesteparten av skall med fiskeøse.

Sil suppa i en finmasket sil.

Ta av det som samler seg på toppen.

 Avkjøl raskt i vannbad.

Kan fryses i porsjoner.

               Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©