hits







Kraftkoking av skalldyr

  • 20.02.2016, 17:16

Kraftkoking av skalldyr

Skall etter 800 g krabbe klr
Skall etter 2 krabbe
Skall etter 2 liter reker

2 selleristilker
1 gul lk
1 gulrot
4 cherrytomater

Kutt grnnsakene i biter.

Fres grnnsakene sammen med rekeskalene i olivenolje.

Legg p krabbeskallene.

Hell over 3.5 liter kaldt vann s det blir dekt.

La smputre under lokk i 45-50 min.

Ta ut mesteparten av skall med fiskese.

Sil suppa i en finmasket sil.

Ta av det som samler seg p toppen.

 Avkjl raskt i vannbad.

Kan fryses i porsjoner.

               Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik