Kraftkoking av skalldyr
Skall etter 800 g krabbe klør
Skall etter 2 krabbe
Skall etter 2 liter reker
2 selleristilker
1 gul løk
1 gulrot
4 cherrytomater
Kutt grønnsakene i biter.
Fres grønnsakene sammen med rekeskalene i olivenolje.
Legg på krabbeskallene.
Hell over 3.5 liter kaldt vann så det blir dekt.
La småputre under lokk i 45-50 min.
Ta ut mesteparten av skall med fiskeøse.
Sil suppa i en finmasket sil.
Ta av det som samler seg på toppen.
Avkjøl raskt i vannbad.
Kan fryses i porsjoner.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/