hits







Sangria

  • 20.02.2016, 17:56



 

Sangria
7 dl rdvin (gjerne Rioja)
2 dl sprite
2 dl appelsinjuice
8 Cl brandy
8 Cl bananlikr
1 eple
1 appelsin
1 banan
Isbiter.
Bland alt det flytende. Del frukt i sm biter. Serveres avkjlt med Isbiter.

Tanja 



10 Kommentarer














Aleksandra

20.02.2016 kl.18:24

Det s veldig godt ut! Skal prve det ut en dag :) Takk for tips og god helg!
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.19:33

Aleksandra:
Tusen takk for det, og en riktig god helg til deg og :)
Kife

20.02.2016 kl.19:31

Jeg var nettopp p Gran Canaria og synes Sangria er kanongodt. Spiste middag med et par som hadde faktisk vrt p Sangria-kurs!

Det viktigste de lrte der var at det var brandy i tillegg til rdvin og det ALDRI skal vre banan i en skikkelig Sangria. Kan gjerne ha bde lime, sitron og appelsin i :-)
matfrabunnenfb.blogg.no

20.02.2016 kl.19:46

jeg syns det gjr susen og fikk nettopp kred av en spanjol s da er jeg godt fornyd
Kife

20.02.2016 kl.19:48

Jeg synes faktisk ogs det er godt med banan i ;-) Sangriaen din s god ut den!

Bare ville fortelle hva de hadde lrt p Sangria-kurset ;-)
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2016 kl.01:28

kjempebra med ideutvikling. Jeg setter pris p det.
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2016 kl.10:02

Ideutveksling skulle det st
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2016 kl.10:02

Ideutveksling skulle det st
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2016 kl.10:02

Ideutveksling skulle det st
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2016 kl.10:02

Ditt svar:

Ideutveksling skulle det st


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik