hits







Halvgrove restehorn med pølse og bacon

  • 20.02.2016, 22:00

Halvgrove restehorn med pølse og bacon 
24 stk

Deigen:
600 g hvetemel

400 g sammalt grovt
6 dl melk
200 g smør
4 ts sukker
I pk gjær.

Smak til med salt 

 
Ha det tørre i en bakebolle. 
Smelt smøret. 
Ha i melken så væsken blir 37 grader. 


Ha væsken i bakebollen. 
Kjør i kjøkkenmaskin i 5 min.


Heves 45 min. Ha påfyll på trekantene og rull sammen. 
Etterheves i 30 min. Stek i ovnen på 225 grader i 12 min. 


Fyll:
Ost
3 kjøttpølser (eller mer)
150 g bacon
1/2 løk
1 boks mais
4 ss tomatpuré
2 ss ketchup
1 ss oregano
1 ts paprika krydder
Smak til med  pepper.


Stek pølser og bacon og ha i resten.

La surre i 5 min. Avkjøl. 
Legg en skive ost inni og fyll.

Legg en skive ost på toppen av hornet.

          Tanja



2 Kommentarer














Siv Sundheim

28.02.2016 kl.11:28

Baker disse i dag står til heving nå...Og vi gleder oss,ser jo så gode ut,og deigen er helt fantastisk og jobbe med.Blir litt andre ting vi fyller med,siden vi bruker litt rester,men digg blir det uansett😊Takk for deilig oppskrift
matfrabunnenfb.blogg.no

28.02.2016 kl.11:50

Siv Sundheim: Så bra! Håper de faller i smak :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©