Pasta med bacon, hvit castello & persille

  • 21.02.2016, 15:00


Pasta med bacon, hvit castello & persille
4 pers.

300-450 g bacon
3 dl fløte
150 g hvit castello
4 ts pæremarmelade (eller most godt moden pære)
2 never kruspersille
Smak til med salt og pepper .

500 g spaghetti
Kok pasta etter pakkens anvisning.

Stek bacon og la renne av på kjøkkenpapir.

Varm opp fløten og smelt inn castelloen. 
Smelt inn pæremarmelade og ha i salt og pepper. 


Riv bort stilkene fra persille og ha i små dusker av persille.
Ha kokt og avrent spaghetti tilbake i gryta. 
Klipp opp baconet og ha i gryta.
Hell over sausen og vend godt rundt. Velbekomme.

           Tanja 



1 Kommentar














Katarina Hansen

21.02.2016 kl.15:15

Nam så deilig :-)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©