Karbonader med soppstuing og blomkål

Her er det brukt elgkjøtt, men man kan også bruke vanlig karbonadedeig.

Soppstuing : 
1/2 boks champinjong
1/2 boks aromasopp stekes på høy varme
4 charlottløk
Stekes med svært lite smør (for god konsistens).
Smak til med salt og pepper

Ha sopp/løk i en liten gryte og dekk godt over med fløte og la koke ned.
Tilsett 1 stor ss med creme fraiche.
Tilsett evt 1 ss hv.mel

Karbonader: 
600 gram elgkarbonadedeig blandes med
1 ts muskat.
Smak til med salt og pepper
2 ss griljermel,
1ss potetmel,
1/2 knust løk
1 dl fløte.
1 egg
Bland dette fort fort sammen
Stek i panna.

Blomkål : 
Blir perfekt og al dente etter 7 min fra kokepunktet.
Velbekomme.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

3 kommentarer
    1. Dette bilde gir ikke nok kreditt til maten. Smakte fantastisk, men bilde gir utrykk for en seig soppstuing med tørre karbonader, sorry til fotografen, ikke så fristende som den smaker <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg