hits






Bacon & cheddar tagliatelle

  • 22.02.2016, 20:24

Bacon & cheddar tagliatelle

Stek 1-2 pakker bacon

Varm opp

3 dl flte.

Tilsett 1/3 tube liten baconost

3 ss rmme eller creme fraiche.

7 skiver cheddar

og la det smelte inn.

 

1/2 gul

1/2 rd paprika

1/2 purre

Kuttes opp 

Smak til med salt og pepper

 

Kok 500 g fersk tagliatelle i 4 min.

La den sile av i drslag og ha tilbake i gryta.

Tilsett oppklippt bacon og sausen og vend rundt.

Man kan bruke den "falske" cheddaren med bilde av ku p, eller for best smak velge ekte cheddar.

Server. Velbekomme

        Tanja



9 Kommentarer














Kristine

29.09.2016 kl.20:19

Nr du skriver liten tube baconost, mener du den "vanlige" tuben, eller snn porsjonstube til en skive?

S utrolig godt ut, m lage dette en dag!
matfrabunnenfb.blogg.no

29.09.2016 kl.20:47

Ikke porsjonstube. Tror den er 100 - 150 gram Kristine:
Marie

26.03.2017 kl.10:31

Hvordan cheddar er det du bruker? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

26.03.2017 kl.15:20

Den gul/oransje Marie: )
Kine

27.06.2017 kl.16:21

Det der blir morgendagens middag 😊 takk👍
matfrabunnenfb.blogg.no

27.06.2017 kl.16:46

Hper du liker den Kine: )
Terese

07.08.2017 kl.20:04

Hvor mange personer er denne beregnet for ? Gr det ann halvere hvis man bare er 1.person ? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.21:31

4-5 voksne og barn Terese:


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik