Bacon & cheddar tagliatelle

  • 22.02.2016, 20:24

Bacon & cheddar tagliatelle

Stek 1-2 pakker bacon

Varm opp

3 dl fløte.

Tilsett 1/3 tube liten baconost

3 ss rømme eller creme fraiche.

7 skiver cheddar

og la det smelte inn.

 

1/2 gul

1/2 rød paprika

1/2 purre

Kuttes opp 

Smak til med salt og pepper

 

Kok 500 g fersk tagliatelle i 4 min.

La den sile av i dørslag og ha tilbake i gryta.

Tilsett oppklippt bacon og sausen og vend rundt.

Man kan bruke den "falske" cheddaren med bilde av ku på, eller for best smak velge ekte cheddar.

Server. Velbekomme

        Tanja



9 Kommentarer














Kristine

29.09.2016 kl.20:19

Når du skriver liten tube baconost, mener du den "vanlige" tuben, eller sånn porsjonstube til en skive?

Så utrolig godt ut, må lage dette en dag!
matfrabunnenfb.blogg.no

29.09.2016 kl.20:47

Ikke porsjonstube. Tror den er 100 - 150 gram Kristine:
Marie

26.03.2017 kl.10:31

Hvordan cheddar er det du bruker? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

26.03.2017 kl.15:20

Den gul/oransje Marie: )
Kine

27.06.2017 kl.16:21

Det der blir morgendagens middag 😊 takk👍
matfrabunnenfb.blogg.no

27.06.2017 kl.16:46

Håper du liker den Kine: )
Terese

07.08.2017 kl.20:04

Hvor mange personer er denne beregnet for ? Går det ann å halvere hvis man bare er 1.person ? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.21:31

4-5 voksne og barn Terese:


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©