hits

Kyllinggryte


Kyllinggryte ( mild 1) 

Stek 500 g kyllingfilet i biter med 
1 dryss kyllingkrydder tandoori,
salt og pepper.

Smelt 
100 smør. 
2 dl hvetemel. 
8 dl vann, 
3 dl fløte og
7 dl eplejuice 
Smelt smør og ha i resten .. Røres godt 

Tilsett kyllingen.
Hakk opp grønnsaksrester. 
og tilsett i gryta som putrer på lav varme

2 charlottløk,
1/2 gul paprika, 
1/2 rød paprika, 
1/4 purre og 
2 kvaster vårløk .
1 hønsebuljong, 
2 1/2 ss kyllingkrydder tandoori,
8 kvernkryst chili exploison, 
1/2 ss sukker og
2 ss soyasaus. 
Smak til med pepper

Ved servering strør du over eplebiter eller har noen skiver eple ved siden av. 
Serveres gjerne med ris.  

Velbekomme

             Tanja

Én kommentar
Ingunn Jakobsen

Ingunn Jakobsen

Hei😊 hvor mange personer er denne oppskriften beregnet til?

Skriv en ny kommentar