Kyllinggryte

  • 22.02.2016, 21:01


Kyllinggryte ( mild 1) 

Stek 500 g kyllingfilet i biter med 
1 dryss kyllingkrydder tandoori,
salt og pepper.

Smelt 
100 smør. 
2 dl hvetemel. 
8 dl vann, 
3 dl fløte og
7 dl eplejuice 
Smelt smør og ha i resten .. Røres godt 

Tilsett kyllingen.
Hakk opp grønnsaksrester. 
og tilsett i gryta som putrer på lav varme

2 charlottløk,
1/2 gul paprika, 
1/2 rød paprika, 
1/4 purre og 
2 kvaster vårløk .
1 hønsebuljong, 
2 1/2 ss kyllingkrydder tandoori,
8 kvernkryst chili exploison, 
1/2 ss sukker og
2 ss soyasaus. 
Smak til med pepper

Ved servering strør du over eplebiter eller har noen skiver eple ved siden av. 
Serveres gjerne med ris.  

Velbekomme

             Tanja



1 Kommentar














Ingunn Jakobsen

21.11.2016 kl.15:32

Hei😊 hvor mange personer er denne oppskriften beregnet til?


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©