hits

Torsketunger med pastinakk & potetpure og syrlig agurksalat

Storkjefta Torsketunger med pastinakk & potetpure og syrlig agurksalat 
4 per.  ca 15 min.

Legg opptinte torsketunger i kaldt eddikvann.

Sett en liten kjele med litt vann i på koking.

 

Skrell

4 pastinakker og

2 middels store poteter.

Skjær alt i løvtynne skiver og legg i kokevannet.

 

Kok i 6 min. Hell av vann.

 

Tilsett 2 ss smør og bruk stavmikser.

Rør inn 4 ss rømme og

2 ss sitron.

Smak til med salt


Sett på stekepanne med smør.

Vend torsketunger i mel,salt og pepper.

Legg i stekepanna og krydre med sitronpepper.

 

Mens du steker skjær opp

1/2 agurk i skiver.

Ha i 2 dl vann,

2 ss 7 % eddik og

2-3 ts sukker smak til med salt

Snu torsketungene og stek til de er sprø og gylne.

                Tanja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar