Parmesankjøttboller med potetstappe og broccoli.

  • 22.02.2016, 23:23


Parmesankjøttboller med potetstappe og broccoli

Kjøttbollene : 
600 gram karbonadedeig 
100 gram parmesan 
Blandes .

Ha i
1 ts fennikel 
1/2 dl brødsmuler eller griljermel. 
2 egg 
Smak til med salt og pepper 
Bland kjapt med hendene.

Potetstappe : 
Kok asterixpoteter i 25 min. 
Stapp litt. 
Tilsett 100 gram smør
3 dl fløte mens du stapper og rør godt rundt 
Tilsett 1-2 dl melk 
Smak til med salt,pepper og gressløk 

Broccoli smørdampes i lettsaltet vann noen få minutt.

                Tanja 



2 Kommentarer














Anders

07.10.2017 kl.16:12

Ser godt ut :)

Kor mange astrixpoteter bruker du?

Og kor lenge steiker du kjøttbollene :)?
matfrabunnenfb.blogg.no

10.10.2017 kl.00:26

Vi spiser mye mos så vi bruker 15-18 stk Anders: ). Fælt å si det nesten ??


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©