Pannestekt ørret med poteter, rømmesaus og agurksalat

Bruk hele småørreter.
Du kan skjære av hodet og hale.

Salt inni buken og vend fisken godt i mel med salt og pepper (med skinnet på)

Stek fisken på litt over middels varme i godt smør i ca 7 min på hver side.
Legg så fisken til side.

Rømmesaus: 
1 beger rømme i panna hvor fisken har blitt stekt.
La det surre noen min mens du rører rundt.

Agurksalat: 
1/2 agurk i skiver.
Legg i en liten bolle.
Tilsett
1 1/2 ss eddik 7 %,
1 dl vann,
1-2 ts sukker og
Smakt til med salt og hvit pepper .

Poteter :
Jeg bruker asterix og koker ca 22 min. Velbekomme

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg