Potatoskins med fløtepotetskål og frisk salat

 

2 store poteter deles i to
1 pk Bacon

Legg potetene i ovn med skallet på i en time på 200 grader.

Ta en teskje og skrap ut litt av innholdet.
Legg dette i egen skål.
Fyll så de halve potetene med sprøstekt bacon,løk og ost.
Her har jeg brukt cheddar og jarlsberg.
Fyll den lille potetskålen med fløte og ha i salt, pepper og evt hvitløk .

Legg ost på topp.

De halve potetene og skål settes tilbake i ovnen til osten blir gylden.

Server med frisk salat. Velbekomme

( retten passer både alene og til kjøtt )

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg