hits

Flesk og duppe


Flesk og duppe av Tanja

( dette er nok til 3 middager for en fam og kan fryses ned)

Rotmos : 
En stor eller to sm klrot kokes mr med
3 gulrtter og
2 store poteter. 
Stapp den med 
150 gr smr 
3-4 dl flte.
1 ss muskat, 
Smak til med salt og pepper 

Flesket: 
1 side flesk 500 gram og stek det i litt margarin. 
Legg fleskeskivene i ovnen p 100 grader s de holder varmen. 
Ta vare p stekefettet.

Duppe: 
2.5 dl fleskefett i gryte sammen med 
5 strkne ss mel. 
Tilsett
6-8 dl melk mens du rrer hele tiden.
Det tykner mer og forterte enn vanlig hvit saus. 
La det putre i 10 min. 

Tilsett 
1 ts salt, 
1 ts pepper 
1/2 ts muskat 
2 ss frisk gresslk. 
Smak til med salt og pepper 

Kok poteter.

Velbekomme.

          Tanja

2 kommentarer

dette skal jeg lage i helga :) svigerdatter gleder seg

kjpte rimmat flesk hos "sta bror",,,det er jo s dyrt her hjemme

Hper du blir fornyd :). Jeg kjper ogs der

Skriv en ny kommentar