hits

Hjemmemarinerte grillskiver med kald og smaksrik rissalat

Hjemmemarinerte grillskiver med kald og smaksrik rissalat 

4 pers

Marinade :

4 ss ketchup,

2 ss tomatpure,

1 ss rdvinseddik,

1 ss honning,

1 ss sennep og

1 ss grillkrydder.

Del ett stk salt sideflesk (600 - 800 g) i skiver og la marinere minst i 2 timer.

Stek p grillen til de er gylne og lett karamelliserte.

Kald rissalat :

( nok til en fam p 4 i 2-3 dager )
Kok

4.5 dl jasminris med 7 dl vann sammen

med 1 ss gurkemeie smakt til med salt i 20 min.

Avkjl.

 

Bland 2 dl olivenolje med

1/2 ss maldonsalt og

2 ts timian.

Hell over risen.

 

Tilsett

2 cl soyasaus

2 ss honning (akasiehonning) 

1/2 stor purre kuttes

3 kvaster vrlk

1/2 rdlk

Bland alt sammen godt og la trekke i kjleskap.

 

Like fr servering blander du inn 2 pk skivede mandler (70 gram) for litt crunch.

Serveres med cherrytomater og litt rmme. Velbekomme.

                          Tanja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar