hits







Sitronfromasj

  • 23.02.2016, 16:30


 

Sitronfromasje

Lag eggedosis av

4 egg og

2 dl sukker.

 

Skvis to store sitroner for saften og riv det gule p skallet av den ene.

Varm opp sitronen, men ikke kok.

 Legg 5 plater gelatin i blt.

Kryst de for vann og ha i sitronblandingen.

 Vend sitronblandingen inni eggedosisen.

Pisk 4 dl flte

4 ss sukker.

Pisk inn i det andre.

 

Ved servering kan du rive litt skall av den andre sitronen.

Server gjerne med en kremklatt med revet kokesjokolade.

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p 
denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



6 Kommentarer














Mette sjstrand

19.12.2016 kl.18:34

Hvor lang tid i forveien m denne lages?
matfrabunnenfb.blogg.no

21.12.2016 kl.17:02

2-3 dager Mette sjstrand:
Rose-Mari Reke

14.12.2017 kl.22:50

Hei, til hvor mange personer er denne oppskriften?

Mvh,

Rose
matfrabunnenfb.blogg.no

06.01.2018 kl.15:30

Rose: Hvertfall 8 :)
Rose

21.12.2017 kl.10:40

Hei,

For hvor mange personer er denne oppskriften, snn ca? 4-6?

Mvh,

Rose
matfrabunnenfb.blogg.no

06.01.2018 kl.15:40

Rose: Ja :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik