Sitronfromasj

  • 23.02.2016, 16:30


 

Sitronfromasje

Lag eggedosis av

4 egg og

2 dl sukker.

 

Skvis to store sitroner for saften og riv det gule på skallet av den ene.

Varm opp sitronen, men ikke kok.

 Legg 5 plater gelatin i bløt.

Kryst de for vann og ha i sitronblandingen.

 Vend sitronblandingen inni eggedosisen.

Pisk 4 dl fløte

4 ss sukker.

Pisk inn i det andre.

 

Ved servering kan du rive litt skall av den andre sitronen.

Server gjerne med en kremklatt med revet kokesjokolade.

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på 
denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



2 Kommentarer














Mette sjøstrand

19.12.2016 kl.18:34

Hvor lang tid i forveien må denne lages?
matfrabunnenfb.blogg.no

21.12.2016 kl.17:02

2-3 dager Mette sjøstrand:


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©