Pesto


INNEHOLDER PRODUKTPLASSERING

Pesto

75 g basilikum blad
30 g parmesan
60 g rista pinjekjerner
Smak til med salt og pepper
1/4 ts sitron
1 dl olivenolje

Riv av basilikumblader og skyll de.
Rasp opp parmesan.
Rist pinjekjerner i panna på middels varme til de er gylne.
Bland alt i en beholder.
Bruk stavmikser til du får en glatt konsistens.
Ha i salt, pepper og sitron.
Sett i kjøleskap.

Jeg har brukt Platinium 0.2% Extra Virgin Olivenolje som er kjøpt på

https://www.oliventreet.no/

Bruk koden MFB10 og få 10% rabatt på handelen.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg