hits







Pesto

  • 23.02.2016, 16:54


INNEHOLDER PRODUKTPLASSERING

Pesto

75 g basilikum blad
30 g parmesan
60 g rista pinjekjerner
Smak til med salt og pepper
1/4 ts sitron
1 dl olivenolje


Riv av basilikumblader og skyll de.
Rasp opp parmesan. 
Rist pinjekjerner i panna p middels varme til de er gylne. 
Bland alt i en beholder. 
Bruk stavmikser til du fr en glatt konsistens. 
Ha i salt, pepper og sitron. 
Sett i kjleskap.

Jeg har brukt Platinium 0.2% Extra Virgin Olivenolje som er kjpt p 

https://www.oliventreet.no/

Bruk koden MFB10 og f 10% rabatt p handelen.

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



1 Kommentar














lisarorvik

23.02.2016 kl.17:10

Dette s godt ut :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik