Hestebiff med castello & kaffesaus, råstekte salviepoteter, stekt løk og sopp.

  • 23.02.2016, 22:22

Castello og kaffesaus:
2 ss smør
2 ss mel
1- 1.5 dl vann
2 dl fløte
75 g hvit castello
3 ss nytrekt kaffe av Evergood
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Smelt smør og vend inn mel. Spe med væsken. Ha i kaffe,salt og pepper. La putre i 5 min.

Råstekte salviepoteter:
Del poteter etter ønsket antall i båter. Ha på olje,salt pepper og salviekrydder.
Stek i litt smør på godt over middels varme i 10-12 min til de er møre.  La de renne av i ett dørslag.

Sopp og løk:
Stek på litt under middels varme til løken er gylden.

Biffen ( ca 1- 1.2 cm tykk)
Ha pepper på biffen. Stek på grill på 350 grader 2×20 sek på hver side. La hvile 5 min.

            Tanja



10 Kommentarer














23.02.2016 kl.22:23

Såg utrolig godt
T

23.02.2016 kl.23:04

Hvorfor skriver dere "av Tanja" på hvert bidige innlegg? Helt unødvendig og uprofesjonelt.
matfrabunnenfb.blogg.no

24.02.2016 kl.00:28

fordi vi er to som legger oppskrifter her. For å skille mellom fiskesuppene våres osv
Emelie Karlsson

23.02.2016 kl.23:38

Herregud, blir helt våt i munnen haha, ser sykt godt ut.
matfrabunnenfb.blogg.no

23.02.2016 kl.23:50

Emelie Karlsson:
Så flott og høre :) Var fantastisk godt :)
Irene

25.02.2016 kl.09:05

Når skal Castelloen oppi sausen?
matfrabunnenfb.blogg.no

25.02.2016 kl.10:11

sammen med resten av væsken
kjellfrid amundsen

02.03.2016 kl.14:07

denne sausen va nydeli,istedet for vann brukte æ kraft fra kjøttet..denne sausen blir æ å bruke mye..takk Tanja.
matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.15:14

kjellfrid amundsen:
Tusen takk for det, og så kjekt da :) Bare hyggeli.
matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.17:58

Så flott kjellfrid amundsen: si det gjerne på gruppa så andre tør å prøve


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©