Rabarbrasuppe


Rabarbrasuppe

av 750 gram rensa rabarbra.
Vask og skrell rabarbra og kutt i store biter.
Kok den i 10 min med 1.5 l vann og
1 ts kanel og 200 g sukker.
Rør ut 3 ss potermel i vann og strål det ned i gryta mens du rører.
Gi ett nytt oppkok. Kan serveres både kald og varm.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer
    1. Heia😊Kva er forskjellen på rabarbra suppe og rabarbra graut?😊Vant med rabarbra graut og lurte difor på om dette var ganske likt?😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg