Hurtigversjon brun lapskaus

Hurtigversjon brun lapskaus 
For 4 pers.( 40 kr)
1 pose frossen lapskausblanding
5 skinnfrie pølser elr kjøtt
3 dl makaroni
1/2 purre

Lag bruning av 200 g smør og 3 dl mel.

Følg denne linken for å se video av hvordan du lager bruning: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1459951767_hvordan_lage_brun_sau.html

Hell på 1 liter vann og la småkoke i 20 min.

Kok makaroni etter anvisning.

Kutt opp pølser og purre.

Smak til saus med 3 ss okse/kalvefond,

1ss soyasaus,  Smak til med salt og pepper.

Når sausen har kokt 20 min så har du oppi lapskausblandingen, purre og pølse.

La småputre 5 min.

Tilsett den ferdigkokte makaronien til slutt. Server med flatbrød eller grove knekkebrød.

Velbekomme.

NB på vinteren er det ofte mer næring i de frosne grønnsakene enn de i grønnsaksdisken.

         

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg