hits







Biff stroganoff

  • 24.02.2016, 12:16


Biff stroganoff 
4-6 pers

Grovhakk 
2 store lk og 
1 paprika
La dette surre i en kasserolle med litt smr.

Stek 700 gram ytrefilet kort tid p sterk varme med ett dryss salt og pepper. 
Bruk stavmikser p lken og paprikaen. 
Tilsett 8 dl creme fraiche og
3 dl flte. 
Ha n i det stekte biffkjttet. 
Ha litt vann i stekepanna og kok ut krafta etter biffen. 
Tilsett krafta i kasserollen. 
Tilsett 2 ss soyasaus, 
1 ss worchestersaus, 
3 ss tomatpur og 
3 ss kalvefond. 
Smak til med evt salt og pepper. 
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid. 
Velbekomme.

                         Tanja



12 Kommentarer














Christine

02.10.2016 kl.12:13

Hei. Holder for yeblikket p lage denne, men ble s usikker. Skal det virkelig vre 8 dl creme fraiche i denne? Og hvor mye vann skal i? Str p kalvefonden at det skal 1,5 ss fond per 0,5 dl vske. S da skal der en liter vann i ?
matfrabunnenfb.blogg.no

02.10.2016 kl.12:23

Ikke vann i denne Christine:
Trine

11.11.2016 kl.02:31

Hvor lenge skal det koke etter alt er kommet opp i gryta? :-) og jo, str jo at det skal vere vann i. Kok ut kraften av stekepannen :-) men rekner med det bare er pittes med vann da?

Gleder meg til smake og til servere denne :-)
matfrabunnenfb.blogg.no

11.11.2016 kl.13:11

Sprs p kjttet du bruker Trine:). Ytrefilet 10-15 min. Ja, kun litt til ut koking:)
eva haugen

30.04.2017 kl.12:22

Hei. skal lage denne til konfirmasjon..til 20 pers....m jeg ha 4 liter creme fresh ?

kan noe byttes ut med matflte ?
matfrabunnenfb.blogg.no

30.04.2017 kl.19:17

Neida. Er veldig mye i denne. Smak til mht resten eller bruk sausen p p plse stroganof isteden eva haugen: )
Christine

10.08.2017 kl.16:32

Hei,

Jeg synes denne er fantastisk god, og jeg er veldig kresen p en del. S kunne tenke meg lage denne til noen i fann som sliter med tygge biff da det ofte kan vre seigt. Gr det an bruke annet kjtt, men med den type "gryte/saus"?
matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.21:27

Bruk det kjttet du nsker Christine:. Alt blir mrt bare man koker lenge nok
Evelyn

12.09.2017 kl.16:37

Ser ikkeno svar p det med creme fraiche tidligere... Skal det vre 8dl med det i denne oppskrifta...?
matfrabunnenfb.blogg.no

12.09.2017 kl.18:36

Ja i denne er det det Evelyn
: ). Hvis du syns det blir veldig mektig (for det er den jo ) s kan du bruke basen p min plse stroganof isteden :)
Siri

25.01.2018 kl.21:04

Jeg elsker denne oppskriften! Har laget den mange ganger og den faller alltid i smak hos familien! Pleier tilsette litt ekstra av krydderet og grnnsaker (feks blomkl, brokkoli, champignon, squash eller det jeg har i kjleskapet). Nydelig!
matfrabunnenfb.blogg.no

26.01.2018 kl.14:51

Siri: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Ja, ekstra grnnsaker er godt :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik