hits







Snadderkrutonger

  • 24.02.2016, 14:22

Snadderkrutonger.

Beregn 2 loff eller grovbrd skiver pr person

Skjr brd i skiver. Ha de i brdrister.  Ha godt smr i panna. Stek de ristede skivene til de er gylne med nsket mengde salt. Legg de p kjkkenpapir og la de renne av og trke. Del i krutongstrrelse og legg i serveringsskl.  Str p maldonsalt og fersk klippet gresslk.
Krydder varierer du etter hva du skal spise.
Kan oppbevares noen dager i tett boks.

          Tanja 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik