Snadderkrutonger

  • 24.02.2016, 14:22

Snadderkrutonger.

Beregn 2 loff eller grovbrød skiver pr person

Skjær brød i skiver. Ha de i brødrister.  Ha godt smør i panna. Stek de ristede skivene til de er gylne med ønsket mengde salt. Legg de på kjøkkenpapir og la de renne av og tørke. Del i krutongstørrelse og legg i serveringsskål.  Strø på maldonsalt og fersk klippet gressløk.
Krydder varierer du etter hva du skal spise.
Kan oppbevares noen dager i tett boks.

          Tanja 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©