Cognacfudge av Tanja

Reklame |


Cognacfudge

Smelt 425 g sukker på middels varme.
Pass på at det ikke brenner seg.
Tilsett 50 g smør.
4 dl fløte og
4 ss god cognac.
Småputre i teflonpanne i 2.5-3 timer.
Da slipper du å røre hele tiden.
Finn riktig temperatur så den ikke koker over.
Smør en liten langpanne og sett kaldt.

Legg karamellene oppi denne så de tar seg pent ut

Trykk på bildet under for I info.

Royal Copenhagen

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg