Lun kyllingsalat med karridressing og krutonger

Til 2 personer

1 stor kyllingfilet
6 blader isbergsalat
2 never ruccola
2 ringer paprika
4 ringer rødløk
4 høvla skiver agurk (ostehøvel)
4 sukkererter
Stek kyllingfileten med salt pepper og litt karri på stekepanne på litt over middels varme til den er gjennomstekt. La hvile 10 min. Del den i skiver og anrett oppå grønnsakene.

Karridressing:
1 dl crème fraiche
1.5 ts karri
1/4 ts salt
1 ts sitronsaft
En klype sukker.
Rør sammen og la den trekke litt.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg