hits






Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure

  • 24.02.2016, 18:22


Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure, ruccola salat , cherrytomater, bacon og poteter 
4 pers

Skreien ( ca 600-800 g): 
Legg skreien i serveringsstykker med skinnsiden ned. 
Salt godt med maldonsalt. 
La fisken ligge slik i ca 30 min. 
Skyll raskt av saltet og trk godt med kjkkenpapir. 
Salte og pepre forsiktig. 
Stek den i godt smr frst med skinnsiden ned p litt over middels varme i 4-5 min. 
Snu s forsiktig og stek 3-4 min p andre siden. 
N br den vre ferdig og perfekt flaket.

Skrell og kok asterix poteter i ca 22 min med salt.
Stek 150 -300 gram bacon

Lettvint ertepure: ha en boks hermetiske erter i en liten gryte og dekk svidt med flte. 
La koke i 10-15 min. Kjr blandingen med stavmikser. 
Tilsett en klype sukker og smak til med salt og pepper.

                Tanja



2 Kommentarer














Maren

24.02.2016 kl.18:24

Du lager s masse godt, hver dag:):)
Anne Charlotte

25.02.2016 kl.07:07

h No ble jeg sulten😍 ser hrlig ut😊


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik