Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure

  • 24.02.2016, 18:22


Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure, ruccola salat , cherrytomater, bacon og poteter 
4 pers

Skreien ( ca 600-800 g): 
Legg skreien i serveringsstykker med skinnsiden ned. 
Salt godt med maldonsalt. 
La fisken ligge slik i ca 30 min. 
Skyll raskt av saltet og tørk godt med kjøkkenpapir. 
Salte og pepre forsiktig. 
Stek den i godt smør først med skinnsiden ned på litt over middels varme i 4-5 min. 
Snu så forsiktig og stek 3-4 min på andre siden. 
Nå bør den være ferdig og perfekt flaket.

Skrell og kok asterix poteter i ca 22 min med salt.
Stek 150 -300 gram bacon

Lettvint ertepure: ha en boks hermetiske erter i en liten gryte og dekk såvidt med fløte. 
La koke i 10-15 min. Kjør blandingen med stavmikser. 
Tilsett en klype sukker og smak til med salt og pepper.

                Tanja



2 Kommentarer














Maren

24.02.2016 kl.18:24

Du lager så masse godt, hver dag:):)
Anne Charlotte

25.02.2016 kl.07:07

Ååh No ble jeg sulten😍 ser hærlig ut😊


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©