hits

Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure


Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure, ruccola salat , cherrytomater, bacon og poteter 
4 pers

Skreien ( ca 600-800 g): 
Legg skreien i serveringsstykker med skinnsiden ned. 
Salt godt med maldonsalt. 
La fisken ligge slik i ca 30 min. 
Skyll raskt av saltet og trk godt med kjkkenpapir. 
Salte og pepre forsiktig. 
Stek den i godt smr frst med skinnsiden ned p litt over middels varme i 4-5 min. 
Snu s forsiktig og stek 3-4 min p andre siden. 
N br den vre ferdig og perfekt flaket.

Skrell og kok asterix poteter i ca 22 min med salt.
Stek 150 -300 gram bacon

Lettvint ertepure: ha en boks hermetiske erter i en liten gryte og dekk svidt med flte. 
La koke i 10-15 min. Kjr blandingen med stavmikser. 
Tilsett en klype sukker og smak til med salt og pepper.

                Tanja

2 kommentarer

Du lager s masse godt, hver dag:):)

Anne Charlotte

Anne Charlotte

h No ble jeg sulten😍 ser hrlig ut😊

Skriv en ny kommentar