hits







Pasta di parma

  • 25.02.2016, 13:45

Pasta di parma
Til 2 personer

En neve spaghetti
(Egen laget eller kjpt)
Minimum 50 g parma/serrano/stranda-skinke, du velger selv om du nsker steke den lett eller bruke den som den er.
1.5 dl flte
50 g parmesan
0.5 ts pepper


Kok spaghettien. 

Varm opp flte og smelt inn parmesan, ha i pepper.
Hell flteblandingen over den ferdige spaghettien, tilsett spekeskinken og vend godt om.
Serveres med ett dryss frisk gresslk om nskelig.

              



2 Kommentarer














Linda Astor

17.01.2018 kl.16:11

Hva gjr du med paramskinken??
matfrabunnenfb.blogg.no

17.01.2018 kl.18:06

Linda Astor: Valgfritt om du nsker lettsteke den eller bare tilsette den som den er :) Har redigert oppskriften n.


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik